Ексдружина Павліка заявила про важке життя з музикантом

Ексдружина Павліка заявила про важке життя з музикантом

Фото: facebook.com/profile.php?id=100004387759464

Лариса Созаєва зробила відповідний допис у Facebook.

Колишня дружина співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зробила досить гучну заяву щодо свого життя з музикантом.

На своїй сторінці у Facebook ексобраниця артиста, з якою він прожив 25 років, опублікувала допис, в якому натякнула, що їй важко жилося з Віктором, порівнявши себе з героїнею фільму "Дружина" 2017 року.

Хочете дізнатися, як я жила 25 років у шлюбі? Що таке життя з творчою особистістю? На якому фундаменті будувалася кар'єра? Чим жертвує людина? Як грає на публіку? Подивіться цей фільм!

зазначила у дописі Лариса

Хотите узнать, как я жила 25 лет в браке? Что такое жизнь с творческой личностью? На каком фундаменте строиться карьера? Чем жертвует человек? Как играет на публику? Посмотрите этот фильм!

Опубликовано Лорой Созаевой Понедельник, 11 января 2021 г.

Сюжет стрічки розповідає історію Джоан Кастлман, яка впродовж 40 років жертвувала своїми мріями й амбіціями заради кар'єри свого чоловіка-письменника і раптово вирішила розлучитися з ним.

Цікаво, що своїм успіхом в літературі та можливості зосередитися на своїй кар'єрі письменник повністю зобов'язаний своїй дружині, але він ніколи не замислювався про подяку їй.

Зауважимо, Лариса Созаєва та Віктор Павлік прожили у шлюбі 25 років і мали сина Павла, який нещодавно помер від раку у віці 21 року.

Нагадаємо, днями стало відомо про вагітність нової дружини Віктора Павліка — Катерини Репяхової.

Повʼязані теми:

Наступна публікація