Кейт Міддлтон і принц Вільям з дітьми вирушили у відпустку

Кейт Міддлтон і принц Вільям з дітьми вирушили у відпустку

Фото: Associated Press

Місцем відпочинку королівська родина обрала свій улюблений острів.

Королівське подружжя принца Вільяма та Кейт, яке днями відвідало прикінцевий день Вімблдонського турніру, вирушило у традиційну літню відпустку.

Днями стало відомо, що герцоги Кембриджські офіційно пішли у свою двомісячну відпустку, яку вони прервуть тільки 9 серпня, коли розпочнеться парусна регата "Королівський кубок" біля берегів острова Вайт.

Так за повідомленням британського видання DailyMail, наразі королівська родина у повному складі вирушила на свій улюблений острів в Карибському морі - Мюстік. Саме там вони відсвяткують і день народження принца Джорджа, якому 22 липня виповниться 6 років.

Фото: Associated Press

Яке саме свято влаштують батьки спадкоємцю престолу наразі невідомо, однак повідомляється, що на день народження Джорджа Кенсінгтонський палац опублікує новий портрет хлопчика, а також розповість про його досягнення і успіхи.

Цікаво, що острів Мюстік місцем відпочинку королівське подружжя обирає невперше. Пара ще до весілля 2008 року облюбувала це місце і повертається туди раз за разом.

Цього року компанію їм склали батьки Кейт Керол і Майк Міддлтон, а також її сестра Піппа і брат Джеймс.

Повідомляється, що герцогів приваблює віддаленість острова та його нечисленність. Територія Мюстіка - зокрема повітряний простір над ним - закрита, на ньому розташовано всього 114 будинків, і кожен з них - неприступний для папараці.

Нагадаємо, нещодавно Кейт Міддлтон та Меган Маркл вдвох без супроводу чоловіків з'явилися на трибунах Вімблдону.

Повʼязані теми:

Наступна публікація