Макаревичу хочуть заборонити в'їзд в Росію через візит на Донбас

Макаревичу хочуть заборонити в'їзд в Росію через візит на Донбас

Макаревич знав, що РФ може зробити його персоною нон-грата

З проханням не пускати музиканта в РФ виступили самі росіяни.

Приїзд соліста гурту "Машина времени" Андрія Макаревича на Схід України викликав безліч позитивних емоцій в українців, і хвилю негативу зі сторони росіян.

Останні й так були не надто раді активній підтримці українців Макаревичем ,а після його візиту в Україну, росіяни взагалі просять владу РФ заборонити рок-зірці перетинати територію країни, пишуть Вести

Сам Макаревич розповів, що він очікував такої реакції, коли їхав в Україну, однак це не змінило його наміру

"Макаревич знав, що буде така реакція, і сказав, що готовий до цього. Коли запрошував, то сам не вірив, що Макаревич погодиться, він якраз був на Кубі, але раптом дзвінок: "Я їду!" Прилетів без охорони, понтів і райдера, тільки з директором. Єдине, вирішили їхати не через Київ, тому що він хотів спілкуватися не з політиками, а з людьми. Скільки заплатив? Анітрохи! Він сказав: "Є гітара - добре, а ні - так буду глотку дерти!"- розповів президент Фонду волонтерів України Тимофій Нагорний, який і покликав зірку в Донбас.

Нагорний додав, що Макаревич намагався триматися бадьоро і все перевести в позитив.

Нагадаємо, у вівторок легендарний Андрій Макаревич побував на Донбасі, де спілкувався з українцями та співав свої легендарні хіти.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі vk.com/tsnglamur

Повʼязані теми:

Наступна публікація