Меган вперше розповіла про "нелегке" життя у королівській сім'ї

Меган вперше розповіла про "нелегке" життя у королівській сім'ї

Фото: Associated Press

В Британії відбулась прем'єра документального фільму "Гаррі і Меган: подорож Африкою"

Королівське подружжя принца Гаррі та Меган, які тільки нещодавно повернулися із 10-денного туру Південною Африкою, виявляється знімалися там у документальному фільмі "Гаррі і Меган: подорож Африкою".

А днями у Британії відбулася прем'єра стрічки, автором якої став журналіст Том Бредбі, який впродовж всього туру супроводжував пару.

Фото: Associated Press

Так, в одному епізоді стрічки він запитав у Меган про те, як вона справлятися з постійною увагою громадськості, відсутністю конфіденційності та регулярними чутками таблоїдів. Однак герцогиня сассекська відповіла, що "сприймає кожен день таким, яким він є".

"Я часто кажу Гаррі, що недостатньо просто вистояти. Чи не в цьому сенс життя. Потрібно процвітати. Необхідно відчувати себе щасливим", - заявила Маркл.

Фото: Associated Press

Також вона поділилася спогадами, і зізналася, що її друзі намагалися відмовити її від стосунків з принцем.

"Мої британські друзі сказали: "Ми впевнені, що він (принц Гаррі) чудовий, але ти не повинна цього робити, оскільки британські таблоїди зруйнують твоє життя". Але я дуже наївна, американка, і у нас такого немає, тому я відповіла: "Про що ви говорите? В цьому немає ніякого сенсу! Про мене не пишуть в таблоїдах!", - заявила Меган у розмові з журналістом.

Меган повідомила, що передбачала, що їй буде не легко, але не думала, що на стільки.

"Я ніколи не думала, що це буде легко, але думала, що хоча б справедливо. І це те, з чим, правда, складно змиритися. Якби все було чесно, якби я щось зробила не так, я б перша сказала: "О Боже, мені так шкода! Я б ніколи так не зробила". Але коли люди говорять речі, які не відповідають дійсності, і інші починають виправдовуватися ... я не знаю нікого в світі, для кого це було б нормально", - поділилася герцогиня.

Цікаво, що під час відвертої розмови дружина принца розсекретила домашні прізвиська його і їхнього сина Арчі. Виявляється вдома Меган називає чоловіка Ейч (перша буква його імені - прим ред), а сина Бубба.

Фото: Associated Press

Проте як виявилося така відвертість герцогині та її чоловіка обурила представників королівської родини. Особливо негативно вони відреагували на те, що Гаррі прокоментував чутки про непрості стосунки зі своїм старшим братом принцом Вільямом. У розмові з Томом Бредбі він заявив, що трапляється всяке, але вони брати і назавжди ними залишаться.

"Звичайно, зараз у нас різні шляхи. Але я завжди буду поруч з ним і знаю, що він завжди буде поруч зі мною. Ми не бачимося так часто, як раніше, тому що ми обидва зайняті, але я дуже його люблю", - заявив герцог Сассекський.

Однак за словами інсайдерів із Кенсінгтонського палацу такі інтимні зізнання не повинні виголошуватися публічно.

"У королівській родині, схоже, не розуміють, чого саме принц Гаррі і Меган хочуть домогтися, оскільки зазвичай члени королівської сім'ї не говорять так відверто про особисте. Буде справедливо сказати, що королівська сім'я глибоко стурбована тим, в якому напрямку все рухається", - зазначив інсайдер.

Нагадаємо, нещодавно чуттєвий принц Гаррі не стримав сльози, говорячи про маленького сина. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація