На концерт Кароль в Ізраїлі прийшов її підопічний із проекту "Голос країни"

Співачка гастролює із сольною програмою "Вибране".

Українська співачка Тіна Кароль, слідом за Німеччиною, вирушила в сольний тур по Ізраїлю. Співачка дала чотири концерти в містах Тель-Авів, Беєр-Шева, Ашдод і Хайфа.

Перший концерт з аншлагом відбувся в тель-авівському концертному залі "Бейт-а-Ганив". В Ізраїль Тіна Кароль приїхала з сольною програмою "Вибране" - в концерті звучали хіт за хітом, які глядачі знали напам'ять. Кожна пісня знаходила відгук у серцях глядачів, і підняті руки в залі нагадувало справжнє море.

Кароль чекали сюрпризи від фан-клубу "Фантіни" - прихильники влаштували одразу кілька флеш-мобів. Під пісню "Ключик" тисячі глядачів у залі підняли над головою аркуші з написом "Дякую", а на пісню "Перечекати" зал перетворився в зоряне небо, завдяки ліхтарикам в руках кожного шанувальника. На пісні "Україна - це ти" глядачі вставали з місць і здіймали прапори України.

В кожному місті виконавицю зустрічали з особливим теплом, співачка відповідала взаємністю: охоче фотографувалася з усіма охочими прямо на сцені робила селфі. А в Хайфі і зовсім зробила особливий подарунок і виконала народну пісню на івриті.

Радувала Кароль і своїх підписників у соціальних мережах: на офіційній сторінці співачки у Facebook велися прямі трансляції з концертів, а у себе в Instagram Кароль викладала короткі історії з гримерки, як готується до концерту.

Спеціально послухати свого зіркового наставника прийшов учасник вокального проекту "Голос країни - 7" Наті Гейла. Він був у команді Тіни під час вокального шоу на каналі 1+1. Після концерту він поспілкувався з улюбленою співачкою за лаштунками.

Всі концерти Кароль пройшли з неймовірними аншлагами. Дарували співачці величезну кількість квітів, ізраїльська публіка давно чекала народну улюбленицю з гастролями. Тіна Кароль приїхала в Ізраїль вперше.

Нагадаємо, минулого тижня Тіна Кароль відвідала з концертами Німеччину. В рамках свого туру Тіна зустрілася з українською громадою в Берліні, а також з послом України в Німеччині Андрієм Мельником.

Зазначимо, восени співачка вирушить у тур по Україні з прем'єрою своєї сольної програми "ТІНА". Співачка дасть 55 концертів у 35-ти містах України. У Києві Кароль дасть п'ять сольних концертів поспіль в Національному Палаці "Україна" 29, 30, 31 жовтня та 1, 2 листопада 2017 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація