Настя Каменських стала жертвою шахраїв

Настя Каменських стала жертвою шахраїв

Настя Каменських стала жертвою шахраїв

Фото: instagram.com/kamenskux

Невідомі від імені артистки проводять розіграш.

Співачка Настя Каменських розповіла шанувальникам, що стала жертвою шахраїв у Мережі.

Так, хтось від імені виконавиці у Facebook та Instagram проводить конкурс і розігрує автівку, накручує голоси та коментарі від людей, які буцімто виграли гроші.

"Це все фейкова інформація від мого імені! Вони обіцяють повернути людині суму, яку вона вклала в розіграш, помножену на декілька разів. Але це брехня! Це не мій конкурс! Я не маю до нього стосунку та його проводять не мої знайомі організатори", - повідомила Настя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ВНИМАНИЕ! ОЧЕНЬ ВАЖНО! ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ ⠀ Сейчас на Фейсбуке и в Инстаграме мошенники проводят от моего имени конкурс. Они используют видео с моего прошлого конкурса, где я действительно разыгрывала машину, накручивают комментарии от людей, которые якобы выиграли деньги. Это все фейковая информация от моего имени! ⠀ Они обещают вернуть человеку сумму, которые он вложил в розыгрыш, умноженную в несколько раз. Но это обман! ⠀ ЭТО НЕ МОЙ КОНКУРС! Я НЕ ИМЕЮ К НЕМУ ОТНОШЕНИЯ И ЕГО ПРОВОДЯТ НЕ МОИ ЗНАКОМЫЕ ОРГАНИЗАТОРЫ Если увидите это видео, оставьте комментарий, что это фейк и что я на моей официальной странице опровеграю этот розыгрыш. Этим мы поможем людям не попасться на мошенников! ⠀ Все мои официальный конкурсы на данный момент в прошлом и вся инфо от меня анонсируется исключительно здесь, на моей странице! И ВСЕ ОНИ БЕСПЛАТНЫЕ!!! ⠀ Пожалуйста, будьте бдительны. Я верю, что вас уже не обмануть таким путём, но я обязана предупредить всех вас и обезопасить. ⠀ P. S. Смотри в карусели фото реальной победительницы, которой машину передаёт надежный организатор, с которым я сотрудничала на момент проведения розыгрыша.

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Каменських попросила фанів, якщо вони побачать неправдиву інформацію у соцмережах, писати у коментарях, що це фейк.

"Залиште коментар, що це фейк, і що я на моїй офіційній сторінці спростовую цей розіграш. Цим ми допоможемо людям не натрапити на шахраїв! Всі мої офіційні конкурси наразі в минулому, і вся інформація від мене анонсується виключно тут, на моїй сторінці! І всі вони безкоштовні! Будь ласка, будьте пильними", - попросила співачка.

Нагадаємо, до цього шахраї вирішили збагатитися, використавши ім'я Меган Маркл у рекламі. У Мережі створили рекламну кампанію стосовно схуднення герцогині Сассекської після пологів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація