Офіційно: Ані Лорак розлучилася з чоловіком

Офіційно: Ані Лорак розлучилася з чоловіком

Офіційно: Ані Лорак розлучилася з чоловіком

Засідання тривало максимум 15 хвилин.

Сьогодні, 31 січня, співачка Ані Лорак офіційно розлучилася з чоловіком, бізнесменом Муратом Налчаджиоглу.

Засідання у справі відбувалося у Шевченківському районному суді і, як передає журналіст ТСН, тривало максимум 15 хвилин. Адвокати екс-подружжя відмовилися будь-що коментувати.

Те, що колишніх закоханих розлучили, повідомила секретар суду. На запитання про те, як Лорак та Налчаджиоглу ділитимуть майно та опіку над спільною донькою Софією, секретар відповіла, що "це був позов лише про розірвання шлюбу". А щодо розподілу майна та опіки над дитиною, це "окремі позови". Але не відомо, чи подаватиме їх Ані, або Мурат.

Фото: instagram.com/muratnalca

Нагадаємо, що Ані Лорак подала на розлучення 4 грудня 2018 року. Приводом для такого рішення зірки стали численні зради її чоловіка, бізнесмена Мурата Налчаджиолгу. Проте до липня 2018-го чутки про походеньки Мурата так і лишалися чутками. А у липні до Мережі потрапив відеодоказ того, що Налчаджиоглу таки скочив у гречку. У ролику Мурат обіймав та гладив загадкову брюнетку у своєму ресторані в Києві.

Суд остаточно розірвав шлюб Ані Лорак з Муратом Налчаджиоглу

Суд остаточно розірвав шлюб Ані Лорак з Муратом Налчаджиоглу

Ані Лорак і турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу одружилися 15 серпня 2009 року. З Муратом співачка познайомилася 2005 року в Анталії на відпочинку. 2006-го року Мурат переїхав до України. А через два роки освідчився артистці.

9 червня 2011 року Ані народила Мурату доньку Софію.

 Кореспондент ТСН, Валентина Мудрик

Повʼязані теми:

Наступна публікація