Олег Винник розповів, чи поїде з гастролями до Росії

Олег Винник розповів, чи поїде з гастролями до Росії

Олег Винник розповів, чи поїде з гастролями до Росії

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Співак заявив, що його часто запрошують до сусідньої країни.

Відомий співак Олег Винник, який під час пресконференції не зміг чітко висловити позицію, чи вважає Росію країною-агресором, також відповів на запитання, чи поїде туди з гастролями.

За словами виконавця він, як і раніше, тримає слово і не поїде до Росії з концертами.

"Я ніколи не виступав у Росії і не буду виступати на цей час, коли ми маємо такий біль і горе", - заявив співак.

Також виконавець зізнався, що його часто запрошують до сусідньої країни, але він щоразу відмовляє.

"Буду відвертим, мене запрошують до Росії вже, мабуть, роки три. Але я ніколи ні на що не погоджувався, зокрема і на корпоративи. У мене є своя позиція і я її дотримуюсь. Ось, до речі, сьогодні під весь цей шум запропонували виступити в самому Донецьку. І звичайно Винник відповів - ні. Я не можу сказати інакше", - заявив Винник.

Також слова артиста підтвердив і його продюсер, який пояснив під час пресконференції, як Винник опинився у кліпі російського гурту.

"Дійсно нам поступає дуже багато пропозицій і по туру, і по корпоративам з гарантією конфіденційності та словами, що про це ніколи ніхто не дізнається. Але ми не граємо в ігри зі своєю совістю і ніколи не були за цей період ні в Криму, ні у Росії. Крім того, коли це все почалося, після участі у цьому російському проєкті мені телефонували ведучі російських телеканалів і запрошували Олега до ефіру. Але ми нікуди не поїхали. Це не ігри і не іграшки. наша позиція однозначна, іншої не було і не буде", - заявив Олександр Горбенко.

Нагадаємо, під час пресконференції Олег Винник двома словами відповів на запитання "Чий Крим".

Повʼязані теми:

Наступна публікація