Принц Гаррі та Меган повернули борг за ремонт британського будинку

Принц Гаррі та Меган повернули борг за ремонт британського будинку

Фото: Associated Press

Подружжя виплатило 2,4 мільйона доларів британській казні.

Подружжю принца Гаррі та Меган вдалося розрахуватися з усіма своїми боргами.

Так, після того як герцоги Сассекські вийшли з королівської родини та переїхали із Великої Британії до США, з них почали вимагати повернути гроші платників податків, на які вони зробили ремонт в особняку Фрогмор-хаус.

Однак, нещодавня багаторічна угода з Netflix допомогла подружжю виплатити борг і тепер вони нічого не винні  британській казні.

Як пише видання Daily Mail, наразі пара змогла розрахуватися з боргами, що підтвердив представник герцога і герцогині Сассекських

Внесок в Суверенний грант від Сассексів повністю покрив витрати на ремонт Фрогмор-хауса. Це був запропонований принцом Гаррі внесок з тією метою, щоб котедж, що перебуває у власності її Величності, і далі залишався резиденцією їхньої сім'ї у Великій Британії

заявив інсайдер

Зауважимо, Гаррі та Меган повинні були повернути 2,4 мільйона доларів, які витратили на облаштування свого помешкання у Лондоні. Та оскільки віддати все відразу подружжя не могло, вони вирішили гасити борг частинами. Пара щомісяця перерахувала в бюджет 18 тисяч фунтів і за підрахунками мала виплатити борг лише через 11 років.

Нагадаємо, не так давно стало відомо, що принц Гаррі та Меган таємно придбали свій перший маєток у США. Помешкання  пари розташоване в Лос-Анджелесі в районі Монтесіто.

Повʼязані теми:

Наступна публікація