Самотній Бред Пітт захопився кучерявою брюнеткою – ЗМІ

Самотній Бред Пітт захопився кучерявою брюнеткою – ЗМІ

Фото: Getty Images

Актору приписали роман з відомою архітекторкою Нері Оксман.

Голлівудський актор Бред Пітт, який тільки нещодавно заявив про відмову від інтимних стосунків, захопився новою жінкою.

Обраницею екс-чоловіка Джолі стала професорка архітектури Массачусетського технологічного інституту Нері Оксман, повідомляє PageSix.

Інсайдери відзначають, що 54-річний Пітт спочатку дуже захопився професійною діяльністю 42-річної Оксман, але згодом з'явилися натяки на стосунки більші ніж дружба.

"Оідразу після знайомства вони стали близькими друзями. У них так багато спільних інтересів – архітектура, дизайн, мистецтво. Їхні стосунки не можна назвати романом, однак Пітт захоплюється Оксман і йому дуже цікаво проводити з нею час", - повідомив інсайдер.

Фото: materialecology.com

Водночас, за словами інсайдерів, дружні стосунки Бреда та Нері цілком можуть перерости в романтичні. Актор не приховує, що йому подобаються сильні та розумні жінки.

"Бред дуже захоплений своєю новою подругою. Цілком ймовірно, що їхнє спілкування переросте в щось більше, оскільки йому завжди подобалися розумні жінки, з якими є про що поговорити", – додає джерело.

Зауважимо, що американсько-ізраїльська архітекторка і дизайнерка Оксман раніше була одружена з аргентинським композитором Освальдо Голієве, який, за її словами, мав "неймовірний вплив" на її роботу.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що процес розлучення Пітта і Джолі нарешті доходить до свого логічного завершення. Колишнє подружжя домовилось про опіку над дітьми.

Повʼязані теми:

Наступна публікація