Стала відома дата старту проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста" на "1+1"

Стала відома дата старту проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста" на "1+1"

Прем'єра проекту відбудеться у вівторок, 1 листопада, о 22:00.

Прем'єра проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста" на "1+1" відбудеться у вівторок, 1 листопада, о 22:00. У першому випуску телеглядачі побачать інспекцію одного з восьми міст України, які потрапили до проекту.

Ще на етапі знімань програма "Новий інспектор Фреймут. Міста" викликала значний суспільний резонанс і реакцію міської влади. Ольга Фреймут отримала тисячі запрошень від українців приїхати з перевіркою до їхнього міста.

Під час інспекцій телеведуча не тільки вказує на помилки в роботі закладів різних сфер, а й дізнається подробиці життя мерів міст. Як живуть міські голови та їхні сім'ї насправді, Ольга Фреймут покаже вже у перших випусках програми.

Цікаво, що в деяких містах України після інспекцій Ольги Фреймут вже почалися зміни. Так, влада одного з міст почала ремонт доріг, а в іншому - пологового будинку.

Нагадаємо, в проекті "Новий інспектор Фреймут. Міста" телеведуча Ольга Фреймут перевіряє кожне місто за п'ятьма критеріями: освіта, безпека, їжа, медицина та еліта. Таємні агенти починають перевірки задовго до приїзду телеведучої.

У кожному випуску програми Ольга Фреймут покаже все, що вразило її за 48 годин, проведених в місті. Заклади, які пройшли перевірку, отримують звання "Гордість міста" або "Ганьба міста" -  залежно від якості послуг, що надаються. Разом з командою експертів Ольга Фреймут дасть поради, як зробити життя в місті комфортнішим для простих українців.

Дивіться перший випуск проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста" на "1+1" у вівторок, 1 листопада, о 22:00.

Повʼязані теми:

Наступна публікація