Перший уже має - у центрі столиці. Називає його другим домом і пишається якістю обслуговування.
У ресторані Владислава Ващука світлі зали, оригінальний інтер'єр, торшери у вигляді квіток - кульбабок. Фото відомого футболіста на меню та його зіркових друзів на стінах.
Японський ресторан з українськими шеф-кухарем. Це принципова позиція власника.
"Я вважаю, що немає сенсу привозити сюди японця, корейця. Треба звертати увагу на тих, хто на цій території",- говорить Владислав.
Чи насправді Ващук може пишатися своїм рестораном. Рівень закладу оцінює фуд-експерт нового ресторанного проекту телеканалу 1+1 "На ножах" Володимир Ярославський. На що одразу він звертає увагу - завелике меню, в якому теж багато зірок.
Далі перевірку проводимо на найпростіших стравах. Замовляємо гречане ризотто, курячу грудинку, фаршировану фуагра, фуагру на манго із ожинним соусом і салат. Не всі очікування фуд-експерта виправдовуються.
Робить зауваження фуд-експерт і щодо рівня обслуговування. Високу оцінку Володимир ставить лише за другим разом.
"Я спеціально замовляв такі страви. Найчастіше буває недобре. Тут - досить нормаьно. Потрібно хороший ресторатор, який дещо підправить", - підводить підсумки експерт.
Чи знає про такі тонкощі ведення бізнесу власник закладу? Сам Владислав зізнається, на це у нього бракує часу.
"У мене є директор, з котрим ми все обговорюємо. Тому, особливо багато зусиль я не додаю", - зізнається футболіст.
Нагадаємо, що ресторан як бізнес-досвід у Владислава - не перший. Він уже пробувався в ролі натурщика в кліпі. 2009 року пробував свої сили і в ролі дизайнера. Став власником бренду ВАВА. Та спільно з Віктором Анісімовим випустив цілу колекцію під назвою - "Піонерське дитинство " і футболки з логотипом Динамо.