Тіна Кароль відмовилася від "люксу" у готелі та авіаперельоту в Одесу

Тіна Кароль відмовилася від "люксу" у готелі та авіаперельоту в Одесу

Кароль дасть два концерти в Одесі

Восьмого березня співачка зіграє два концерти поспіль в Південній Пальмірі.

Восьмого березня в Одесі відбудеться прем'єра музичного спектаклю Тіни Кароль "Я все еще люблю".

Ажіотаж навколо прем'єри такий, що квитків в театральних касах міста вже не залишилося, повідомляють ЗМІ. Через велику кількість бажаючих потрапити на нову сольну програму співачки, Кароль зіграє в один день два концерти поспіль в 16.00 і 19.00

Як вдалося дізнатися журналістам, співачка приїде в місто за день до прем'єри. За словами організаторів, співачка відмовилася від авіаперельоту і прибуде в місто на великому автобусі разом зі своїм колективом і балетом "Фрідом"

Також Кароль навідріз відмовилася селитися в готельний "люкс" номер і буде проживати в стандартному одномісному.

Єдине прохання від її менеджерів: відсутність будь-яких килимових покриттів - у співачки алергія на пил. Побутовий райдер артистки виключає харчування в ресторані: співачка їсть тільки у номері і тільки домашню їжу. Гастрономічне меню Кароль не відрізняється вишуканістю, до того ж зараз співачка дотримується православного посту.

Одесити першими побачать музичний спектакль "Я все еще люблю", який являє собою симбіоз музичних стилів, пронизливих монологів, віршів власного твору і нове трактування відомих пісень.

А вже з 17-го березня співачка вирушить на гастролі по всій країні - сольну програму співачки побачать більше двадцяти міст України. Прем'єра програми в Києві відбудеться 26 квітня в Національному Палаці "Україна"

У концерті прозвучать "Выше облаков", "Помню", "Намалюю тобi зорi", "Нiжно", "Шукай мене", "Жизнь продолжается", "Я все еще люблю" і багато інших пісень.

Нагадаємо, днями Тіна Кароль випустила патріотичну пісню разом з учасниками талант-шоу "Голос. Діти", у якому співачка перемогла разом зі своїм підопічним Романом Сасанчиним.

Повʼязані теми:

Наступна публікація