Тіна Кароль знайшла в Юрмалі покемона

Тіна Кароль знайшла в Юрмалі покемона

Співачка стала "жертвою" комп'ютерної гри.

Українська зірка Тіна Кароль, яка запалила в Юрмалі в тому ж піджаку, що і 10 років тому, знайшла покемона під час свого візиту на український фестиваль в латвійське місто.

Фотоскрін популярної гри виклав на свою сторінку на Fаcebook менеджер співачки. На фотографії Кароль сміється, а поруч із нею зображений популярний покемон Пікачу (Pikachu).

Як відомо, весь світ захоплюється популярною мобільною грою Pokemon Go, суть якої знайти покемонів, використовуючи програму, камеру і свою геолокацію. Особливістю Pokémon Go є накладення віртуальних образів на зображення реального світу. Гра спонукає подорожувати  вулицями для пошуків і полювання на покемонів, виходити з дому і спілкуватися з іншими гравцями.

Оператор програми ТСН Павло Мяснов теж виклав покемона, якого він знайшов на репетиції Тіни Кароль в концертному залі "Дзінтарі". "На репетиції Тіни Кароль зловив pokemona", - підписав Павло світлину, на якій зображений покемон Drowzee.

"Уявила: концерт Тіни Кароль, вона співає, всі ловлять покемонів. Спів переривається і раптом її крик: зловила!" - коментує Юлія Вебер знімок покемона на репетиції Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль розповіла, чи виповнилося її бажання не бути самотньою. Співачка прокоментувала зміни в особистому житті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація