У Москві націонал-більшовики зірвали концерт Макаревича

У Москві націонал-більшовики зірвали концерт Макаревича

Андрій Макаревич змушений був перервати концерт.

Глядачі з віп-зони розбризкали по залу перцевий спрей.

25 вересня активісти націонал-більшовицького руху "Другая Россия" зірвали концерт Андрія Макаревича, який назвав війну Росії з Україною "національною ганьбою" і сказав, що він з українцями.

Одна з глядачок Аліна Купервассер розповіла, що на 38-й хвилині виступу Макаревича 5-6 чоловіків з першого ряду у віп-зоні встали і з криками "Макаревич - зрадник, що продав Батьківщину" і різними словами про ганьбу розкидали багато листів А4.

Після цього Макаревич сказав: "Спасибі, якщо ви закінчили, дозвольте, я продовжу концерт", і глядачі почали аплодувати, підтримуючи його. Чоловіки. які намагалися зірвати виступ, були нейтралізовані охороною.

Проте потім люди, кашляючи, почали залишати перші ряди, і стало ясно, що невідомі розбризкали по залу перцевий спрей. В результаті Макаревич і його група, як і всі інші глядачі, теж були вимушені покинути зал.

Спочатку планувалося, що концерт триватиме після того, як провітрять зал, але потім стало ясно, що в залі розпорошили так багато спрею, що там стало неможливо перебувати. Очевидець зазначила, що людям видали медичні маски і повідомили, що концерт відміняється, і можна буде повернути гроші за квитки.

Відповідальність за зрив концерту взяла на себе "Інша Росія", опублікувавши відповідне повідомлення в своєму Twitter.

Нагадаємо, лідер руху нацболів Едуард Лімонов раніше опублікував матеріал "Чому Макаревича необхідно покарати", де називає рок-музиканта "старим дурнем", у якого почалася "андропауза". Ця публікація викликала жорстку реакцію з боку Макаревича.

Макаревич заспівав нову антивоєнну пісню

Макаревич заспівав нову антивоєнну пісню

Повʼязані теми:

Наступна публікація