Віра Кекелія пригадала, як Бейонсе та Тіну Кароль пародіювала

Віра Кекелія пригадала, як Бейонсе та Тіну Кароль пародіювала

Фото: Світське життя

Артистка зізналася, хто запросив її до "Жіночого кварталу".

Українська співачка, фіналістка проекту "Голос країни", а тепер ще й учасниця проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія пригадала, які фішки Бейонсе копіювала, йдеться у "Світському житті".

Артистка зізналася, що гумористку та учасницю "Жіночого кварталу" в ній побачив не керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, а його дружина.

Співачка зізналася, що має навіть хист до пародій.

"Було таке завдання від "95 кварталу", спробувати, кого ми можемо пародіювати. І сидячи на кухні вдома у мене виходила пісня Тіни Кароль "Дикая вода", - зізналася зірка.

Віра Кекелія спародіювала Тіну Кароль у "Жіночому Кварталі"

Віра Кекелія спародіювала Тіну Кароль у "Жіночому Кварталі"

Відомо, що багато хто зі співачок на початку своєї кар'єри копіюють манеру, поводження, іноді навіть танці декого з відомих співачок. Так і Віра мала свого кумира.

"Авжеж Бейонсе. Я думаю, що усі дівчата-співачки хотіли повторити якісь такі рухи з волоссям, зі стегнами, як у неї", - повідомила Кекелія.

Варто зазначити, що 7 листопада зірковий тренер Віри Кекелії  з "Голосу країни" Сергій Бабкін відзначатиме ювілей, 40 років. Тому співачка разом з чоловіком Романом Дудою та колегою Мартою Адамчук готують йому подарунок.

"Ми дуже любимо вечірки у Бабкіних, вони реально проходять дуже весело, дуже круто і цю вечірку ми ні в якому разі не пропустимо. Тому ми нашим таким постійним складом - Марта Адамчук, Рома Дуда і Віра Кекелія поїдем до Харкова з класним подарунком. Ми його зараз готуємо. Не можу сказати, що то буде, але це буде для їхнього дому", - трошки привідкрила таємницю артистка.

Нагадаємо, нещодавно Віра Кекелія розповіла про роботу з Оленою Кравець і про те, як потрапила до "Жіночого кварталу".

Повʼязані теми:

Наступна публікація