Втретє вагітна Кейт Хадсон вперше продемонструвала округлий животик

Втретє вагітна Кейт Хадсон вперше продемонструвала округлий животик

Втретє вагітна Кейт Хадсон вперше продемонструвала округлий животик

Фото: Getty Images

Акторка відвідала відкриття ювелірного магазину у Китаї.

Відома голлівудська акторка Кейт Хадсон, яка кілька днів тому повідомила, що чекає на третю дитину, з’явилася на світському заході у Гонконзі.

Вчора зірка вперше продемонструвала свій вагітний животик, відвідавши відкриття магазину ювелірного бренду Harry Winston.

На заході 38-річна вагітна зірка з'явилася в довгій мереживній вільній чорній сукні на бретельках, в якій виглядала чудово, а чорні босоніжки на підборах додали її образу ще більше елегантності.

Фото: Getty Images

Цікаво, що про свою третю вагітність Хадсон повідомила через свою сторінку в Instagram і зауважила, що чекає на дівчинку.

"Сюрприз! Якщо ви цікавилися, чому я так довго була відсутня у соцмережах, то це тому, що я ніколи ще так не хворіла. Це був найскладніший перший триместр вагітності. Всі функції в Instagram на кшталт "бумеранга" і "суперзуму" - викликали у мене нудоту. Ви могли бачити мене з посмішкою, але я прикидалася, що все добре. Я брехала. Ми намагалися тримати цю вагітність в секреті якомога довше. Приховувати це стало занадто виснажливим. Мої діти, Денні, я і вся сім'я шалено раді. Маленька дівчинка на шляху", - підписала відеоролик акторка.

Зауважимо, що Кейт очікує на дитину від свого бойфренда, засновника звукозаписної компанії Lightwave Records Денні Фудзікави.

Нагадаємо, з 2010 року Кейт зустрічалася з фронтменом групи Muse Метью Белламі. 2011 року у них народився син Бінгем. А вже в грудні 2014-го Метт і Кейт оголосили про своє розлучення.

Також Хадсон має 14-річного сина Райдера від першого свого чоловіка рок-музиканта Кріса Робінсона.

Повʼязані теми:

Наступна публікація