Wellboy розповів про свій головний хіт "Гуси"

Wellboy розповів про свій головний хіт "Гуси"

Wellboy розповів про свій головний хіт "Гуси"

Фото: instagram.com/svitsketv

Артист пояснив, чому заспівав саме про цих тварин.

Український співак та композитор Антон Вельбой, він же Wellboy, розповів про свій головний хіт.

Так, нещодавно 21-річний виконавець, підопічний Юрія Бардаша, здобув шалену популярність після того, як випустив літній трек "Гуси". За місяць кліп зібрав майже 2 млн переглядів  на YouTube. Пісня також опинилася у ТОП-20 українських хітів Apple Music, посунувши трек "Шум" Go_A.

У програмі "Світське життя" артист зізнався, що до "Гусей" випускав також чимало хороших пісень. Втім, як він зазначив, тоді був не час.

"Ні на що не сподівався, коли ти починаєш сподіватися на щось,  ти перетворюєшся просто на нерв, який просто метушиться. У мене все спокійно було, якось так сталося, що "Гуси" залетіли і летять", – прокоментував співак.

Також Антон поділився, чому написав пісню саме про гусей. Так, хлопець виріс у селі, і саме з цими птахами у нього є чимало історій.

"Це український символ села. Пам’ятаю, коли я малий ходив на футбол, на риболовлю, постійно були ці гуси. Вони шипіли на мене, щипали, я їх боявся. Але коли я побачив гусей, які летять в теплі краї, мене це дуже тішило. На Дарниці я колись жив у гуртожитку і до мене підходили і говорили: "Слиш, ти, гусь, дай цигарку". От такі якісь речі", – поділився Wellboy.

Попри шалену популярність співак продовжує їздити на метро. Каже, зіркову хворобу не піймав та відчуває землю під ногами. Тоді як батьки артиста не тямлять себе від щастя.

"Мама чує пісні на радіо – телефонує. "Ми ж тепер зіркові батьки", – говорять, я уявляю, як вони там селом ходять", – додав виконавець.

Як кліп Антона Вельбоя "Гуси" підірвав ютуб

Як кліп Антона Вельбоя "Гуси" підірвав ютуб

Нагадаємо, не так давно Wellboy з хітом "Гуси" виступив на літній терасі "Сніданку з 1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація