Юрій Бардаш відверто розповів про свою наркозалежність

Юрій Бардаш відверто розповів про свою наркозалежність

Продюсер провів деякий час у Почаївській лаврі.

Колишній фронтмен українського гурту "Гриби", продюсер Юрій Бардаш, який декілька років тому відверто зізнався, що вживав наркотики, розповів про залежність.

Так, у програмі "Світське життя" знаменитість запевнив, що зараз у його житті немає жодних наркотиків, втім, зізнався, що приймав різні препарати.

"У моєму житті були різноманітні препарати якийсь час, я не буду цього приховувати. Зараз немає жодних наркотиків і я почав отримувати подарунки тверезості. Ну ви розумієте, що у нас всі люди кожні вихідні трохи випивають, чи хто там що робить, що завгодно, аби втекти від себе. Я навчився жити тверезо, я роблю нових українських артистів, мені потрібні сили. Що для чоловіка тверезість — це контроль над собою і над усім навколо, я до цього прийшов", – заявив продюсер.

Бардаш додав, що не звертався за допомогою до клінік чи рехабів, втім, провів деякий час у Почаївській лаврі.

"Я поїхав до Почаєва і побув там деякий час. 6 днів був послушником, попрацював там у них, зібрався духом, помолився і воскрес. Алкоголь ніколи не вживав, це було зв’язано з травичкою. Найтяжча залежність – це коли немає залежності, коли це все акуратненько десь щось там. Залежності, коли ти неадекватний, в мене не було, я завжди був при роботі, але це як раз таки найнебезпечніша ситуація. Так само, як кажуть про найважчий алкоголь. Це пиво, бо воно легеньке, ти наче й справами займаєшся, і ввечері вже з пивом і з пузком, і життя закінчилося. Тому я для себе чітко розумів, що в моєму житті іде не так. Це було пов’язано і з моїми проєктами, і з конфліктами по життю, і з дружиною першою. Це все говорило про те, що щось в житті іде не так", – додав він.

Які зараз стосунки в Юрія Бардаша з колишньою дружиною Луною

Які зараз стосунки в Юрія Бардаша з колишньою дружиною Луною

Нагадаємо, раніше Юрій Бардаш прокоментував свій емоційний лист про зраду ексдружини. Також артист розповів про партнерські пологи з новою коханою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація