Юрій Бардаш прокоментував свій емоційний лист про зраду ексдружини

Юрій Бардаш прокоментував свій емоційний лист про зраду ексдружини

Юрій Бардаш прокоментував свій емоційний лист про зраду ексдружини

Також артист розповів про партнерські пологи з новою коханою.

Колишній фронтмен українського гурту "Гриби", продюсер Юрій Бардаш, який 2018 року гучно розлучився з колишньою дружиною, співачкою Луною, прокоментував свою реакцію на її зраду.

Так, коли артист дізнався, що обраниця вскочила в гречку з їхнім спільним знайомим, написав емоційного листа в Instagram. Тоді, у відповідь виконавиця заявила, що Бардаш її бив. Зі свого боку, продюсер прокоментував, що дружину він не бив. Але Юрій підтвердив, що у них були бійки та ще й вони вживали наркотики.

У програмі "Світське життя" знаменитість заявив, що йому соромно за свою поведінку та поділився, що вони з колишньою нормально спілкуються.

"Звичайно, мені соромно за той лист, це було жахливо. Нічого не міг з собою вдіяти, не вистачало ні культури, ні усвідомлення того, що відбувається, тому все вилилося в таку от каналізацію. Зараз ми в гарних стосунках з моєю ексдружиною. Бережіть своїх жінок і не робіть моїх помилок, але якщо ви вже зробили, то не хвилюйтеся, а спробуйте знайти в собі краще і спробувати жити по новому", – поділився продюсер.

За два роки Юрій вдруге одружився. Обраницею продюсера стала 29-річна модель Єлизавета Коцюба. А у грудні 2020-го вона народила доньку Сару. Дівчинка з'явилася на світ в домашніх умовах. Бардаш поділився, чи не було страшно народжувати малюка вдома.

"По перше у нас була і доула, і людина, яка стежила за всім процесом, ми пройшли підготовку. У мене відважна дружина. Коли жінка каже тобі: "Ні, лише не в пологовому", – чого б ти не хотів, це нереально. Моя дружина супер сильна жінка, вона сказала, що хоче народжувати вдома, їй за це оплески і Слава Богу за Сарочку", – прокоментував зірка.

Які зараз стосунки в Юрія Бардаша з колишньою дружиною Луною

Які зараз стосунки в Юрія Бардаша з колишньою дружиною Луною

Нагадаємо, раніше Юрій Бардаш показав відверті фото з домашніх пологів. Сара стала першою спільною дитиною подружжя, тоді як у Бардаша вже є син Георгій, народжений у шлюбі зі співачкою Луною (Христиною Бардаш) 2012 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація