"Євробачення-2020": гурт Go_A "виступив" в онлайн-концерті конкурсу

"Євробачення-2020": гурт Go_A "виступив" в онлайн-концерті конкурсу

Фото: instagram.com/go_a_band

Музиканти виконали свою конкурсну пісню Solovey.

Вчора, 12 травня, на офіційному YouTube-каналі "Євробачення" відбувся перший онлайн-концерт "Вшанування пісень "Євробачення". 

Оскільки розподіл учасників перших двох онлайн-концертів відповідає результатам жеребкування півфіналів конкурсу, то представники від України, гурт Go_A "виступили" під номером 17.

Примітно, що онлайн-концерт здебільшого складався з кліпів та коротких інтерв'ю з артистами. Так, прихильники "Євробачення" побачили і виступ гурту з українськомовною піснею Solovey, з якою вони перемогли на національному відборі у Києві.

Окрім того разом з нашою країною свої пісні представили Росія, Білорусь, Литва, Румунія, Хорватія, Північна Македонія, Швеція, Словенія, Австралія, Ірландія, Норвегія, Кіпр, Азербайджан, Мальта, Ізраїль та Бельгія.

Під час онлайн-трансляції не було традиційного голосування, однак глядачі могли писали свої відгуки про представників різних країн в коментарях під трансляцією.

Так, в коментарях користувачі Мережі високо оцінили виступ Go_A. Підтримку нашим музикантам висловили глядачі з Угорщини, Туреччини, Греції, Німеччини, Азербайджану та інших країн.

Другий онлайн-концерт з виступами учасників другого півфіналу відбудеться завтра, 14 травня.

Нагадаємо, міжнародний музичний конкурс "Євробачення-2020" мав відбутися у нідерландському місті Роттердам

Цього року у головному пісенному конкурсі повинні були взяти участь представники 41 країни. Так, на "Євробачення" мали повернутися учасники з Болгарії та України, які не брали участь 2019 року. 

Втім, через коронавірус 18 березня організатори "Євробачення" скасували пісенний конкурс.

Повʼязані теми:

Наступна публікація