"Євробачення-2020": учасники влаштовуватимуть онлайн-концерти

"Євробачення-2020": учасники влаштовуватимуть онлайн-концерти

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Перший виступ відбудеться уже цієї п'ятниці.

Організатори популярного пісенного конкурсу "Євробачення-2020" вирішили потішити фанатів онлайн-концертами виконавців.

Так, щоп’ятниці на каналі в YouTube цьогорічні учасники та фаворити із минулорічних конкурсів співатимуть свої хіти та кавери на інші треки.

Про це повідомили на офіційному сайті конкурсу та в Twitter

Більше того, підписники матимуть змогу проголосувати за найкраще виконання. Тож, уже цієї п’ятниці, 3 квітня, першим виступить представник Ірландії у 2018 році Раян О'Шонессі.

Нагадаємо, міжнародний музичний конкурс "Євробачення-2020" мав відбутися у нідерландському місті Роттердам

Цього року у головному пісенному конкурсі повинні були взяти участь представники 41 країни. Так, на "Євробачення" мали повернутися учасники з Болгарії та України, які не брали участь 2019 року. 

Представник від України на конкурсі гурт Go-A мав виступити у першому півфіналі - 12 травня.

Український електрофолк-гурт, який переміг в нацвідборі, змагався б за перемогу в конкурсі з українськомовною піснею "Соловей". До речі, це вперше за 15 років на "Євробаченні" могла зазвучати ціла пісня українською мовою.

На початку грудня організатори вже встигли показати, який вигляд матиме сцена шоу. Розробником майданчика вчергове став німець Флоріан Відер, який виступає дизайнером сцени "Євробачення" вже шостий рік поспіль.

Нещодавно у Роттердамі відбулося жеребкування між країнами-учасницями пісенного змагання. Так, разом з нашою країною також свої пісні мали виконати Росія, Білорусь, Литва, Румунія, Хорватія, Македонія, Швеція, Словенія, Австралія, Ірландія, Норвегія, Кіпр, Азербайджан, Мальта, Ізраїль та Бельгія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація