Юрій Горбунов зізнався, що найбільше цінує у дружині Катерині Осадчій

Юрій Горбунов зізнався, що найбільше цінує у дружині Катерині Осадчій

Фото: elle.ua

Також ведучий розповів про дорослішання сина Івана.

Актор, продюсер та ведучий Юрій Горбунов, який оригінально привітав дружину з днем народження, знявся у новій фотосесії.

Знімання приурочені до прем'єри серіалу "Великі Вуйки" і відбувалися в осінньому Києві. В інтерв’ю Elle Горбунов розповів свою історію підкорення столиці, назвав улюблені місця у Києві, згадав свої студентські роки та найперші пригоди у місті.

Фото: elle.ua

Юрій Горбунов ще під час знімань серіалу "Великі Вуйки" згадав і свою історію стосунків з Києвом. Вперше він приїхав сюди з Івано-Франківщини вступати до театрального інституту імені Карпенка-Карого.

"Кожен навчальний день приносив кайф, бо я займався справою до душі. Не можу сказати, що Київ мене ламав. Ми як студенти органічно влилися в нього. За рік навчання ми переходили на всі екскурсії, побували у всіх музеях, храмах, у Лаврі, Софійському соборі. Те, про що колись читали в шкільних підручниках, нарешті ми побачили наживо. І зараз, коли я багато подорожую світом, розумію, скількох прекрасних споруд у Києві я не помічаю", - сказав Юрій.

Фото: elle.ua

З часів студентства у відомого ведучого з’явилися улюблені місця в Києві, з якими пов’язані теплі спогади юності.

"Більшість улюблених закладів років студентства давно вже зникли з карти: це "Варенична" на Хрещатику: там були найсмачніші вареники понад двадцяти видів; кафе "Вечірній Київ", там ми пили каву; кафе "Гаряче молоко", там ми смакували молоко з бубликом, а потім цупили красиві великі чашки в гуртожиток. Потім ходили до театру Франка і сиділи на лавочці в сквері. На Хрещатику ми вчилися, тож він взагалі нам рідний. Ми, голодні студенти, постійно бігали на Бессарабку пробувати курагу, горіхи чи виноград, вдавали "смачне/не смачне". І продавці розуміли, що нічого ми не куштуємо, а ходимо нахабно поїсти, але чомусь дозволяли нам це робити. Сьогодні я люблю гуляти Маріїнським парком і Володимирським узвозом – це місця наших романтичних побачень. Звісно, багато що змінилося в місті", – ділиться Юрій. 

Здається, в добі Юрія Горбунова щонайменше 48 годин. При цьому сім’я для нього завжди лишається в пріоритеті. На запитання, чи не відчуває він комплекс провини перед сином через насичений робочий графік та постійну відсутність вдома, Юрій розповідає, що після народження Івана він завжди йде на певні компроміси.

Юрій Горбунов з сином / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Якщо раніше я міг увечері зустрітися з друзями, то зараз я спішу додому. Там твоя кровинка, всі інші справи можуть почекати", – відповідає він.

Крім того, Юрій Горбунов зізнався, що найбільше цінує у своїй дружині Катерині Осадчій: "Все! Якщо розбирати по частинах, то цей підхід зовсім не творчий. А пояснювати, чому ти кохаєш цю людину, це дивно. Тому за все разом!"

Підписники у Юрія Горбунова та Катерини Осадчої стежать за частими романтичними подорожами пари, фотографіями, якими вони активно діляться у соцмережах.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча / Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Ми багато де були: Франція, Нідерланди, Таїланд, Мальдіви, Південно-Африканська Республіка, Республіка Маврикій. У планах – об’їздити все на світі. Я дуже хочу в Токіо, але Катя поки що вагається, вона там в юні роки працювала моделлю, і в неї лишилися не найкращі спогади. Але я думаю, що ми все одно поїдемо. Чекаємо, коли Іван підросте, щоби ми могли разом мандрувати різними Діснейлендами, тому що зараз ми з ним їдемо хіба що на море", – зазначив Юрій.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов на честь старту серіалу також запустив флешмоб #підкорювачікиєва і закликав усіх ділитись у соцмережах своїми історіями підкорення столиці. Найцікавіші з них потраплять на сторінки каналу "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація