З весільної сукні Меган Маркл зробили музейний експонат

З весільної сукні Меган Маркл зробили музейний експонат

Фото: Reuters

На виставці кожен охочий зможе в деталях розглянути весільну сукню герцогині Сассекської.

Церемонія одруження принца Гаррі та Меган Маркл, яке відбулося 19 травня, стала чи не головною подією цього року, зя якою стежили з різних куточків Землі.

А вже у жовтні цього року Віндзорський замок зробить королівське весілля ближчим до народу, виставивши на загальний огляд весільну сукню Меган.

За повідомленням Кенсінгтонського палацу, виставка під назвою "Королівське весілля: Герцог і Герцогиня Сассекські" (A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex) відбуватиметься від 26 жовтня до 6 січня в Віндзорському замку і від 13 червня до 6 жовтня 2019 року в Холірудському палаці в Единбурзі.

На експозиції буде представлено сукню з білого атласу з коміром-човником, створену спеціально для Меган Маркл дизайнером модного будинку Givenchy Клер Уейт Келлер, яку кожен охочий зможе в деталях розглянути.

Фото: facebook.com/TheBritishMonarchy

Також в Віндзорському замку окрім сукні вперше покажуть тіару королеви Мері з платини і алмазів, яку Її Величність королева Єлизавета II дала Меган для урочистої церемонії з особистої скарбниці.

Фото: facebook.com/TheBritishMonarchy

Окрім сукні та тіари на експозиції шанувальники вперше зможуть оцінити красу п'ятиметрової фати Меган: раніше повідомлялося, що на тонкій вуалі виткані квіти, що представляють всі 53 країни Співдружності націй, а також дві квітки, що символізують Кенсінгтонський палац і штат Каліфорнія - місця, де народилися молодята.

Фото: facebook.com/TheBritishMonarchy

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з'явилась інформація, що у родині принца Гаррі та Меган сталося поповнення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація