Довгі пальта: наймодніші моделі сезону

Довгі пальта: наймодніші моделі сезону

Фото: Getty Images

У поточному сезоні пальто повинно бути довгим. Але не подумайте, що при цьому вибір моделей стає менш різноманітним. Офіцерське, плюшеве, крою "халат" – існує безліч варіантів довгого пальта. Розглянемо основні з них.

Фото: Getty Images

Пальто займає важливе місце в нашому гардеробі, і, на щастя, нових моделей зі свіжим дизайном завжди предостатньо. Останнім часом цей вид верхнього одягу відрізняється максимальною довжиною, яка доходить до щиколоток, що візуально додає фігурі стрункості.  Зараз модно грати на контрастах – наприклад, носити витончене класичне пальто з толстовкою, джинсами та кросівками. Інший варіант: простора модель чоловічого крою в поєднанні з приталеною сукнею і черевиками на шпильках. Приємна особливість довгого пальта в тому, що воно надає елегантного вигляду звичайним вбранням. Справа за малим – знайти модель, яка буде ідеально відповідати вашому стилю одягу.

Пальто-халат

Фото: Getty Images

Must have цієї зими, який присутній практично у всіх актуальних колекціях. Пальто-халат – максимально затишний елемент гардеробу. Воно виготовляється з різних матеріалів. Цей вид верхнього одягу може бути вовняним, плюшевим або навіть з штучного хутра.

Фото: Getty Images

Довге пальто-халат вписується в будь-який стиль і пасує всім незалежно від статури. Щоб підняти собі настрій в похмурі дні, можна вибрати модель яскравого відтінку.

Класичне або офіцерське

Фото: Getty Images

Два типи пальт, які відрізняються прямим кроєм і елегантним виглядом. Цей тренд – доказ того, що класика теж може бути ненудною.

Фото: Getty Images

Класичне або офіцерське пальто довгого крою ідеально підходить високим і струнким модницям. Згідно з останніми тенденціями, такі моделі слід носити з черевиками в стилі 70-х років (заввишки до середини ікри) або з ботфортами, бажано шкіряними або замшевими.

Плюшеве

Фото: Getty Images

Коротке або середньої довжини, воно користувалося загальним успіхом у минулому осінньо-зимовому сезоні. Тепер пальто з плюшу виходить на новий рівень завдяки появі довгих моделей.

Цей елемент гардеробу з просторим кроєм і м'якими плечима чудово підходить для повсякденних вбрань у вуличному стилі. Плюшеве пальто зручно носити з кросівками або високими черевиками, але, якщо ви хочете надати йому жіночний характер, можна пустити в хід чобітки на високих шпильках.

З принтом

Фото: Getty Images

Різноманітні візерунки та мотиви  мають чудовий вигляд на будь-якому одязі, в тому числі і на верхньому. До того ж абсолютно не важливо, які принти вам до душі – тваринні або графічні (клітинка, "гусячі лапки", плетіння Глен): з будь-якими з них пальто приймає свіжий і нестандартний вигляд.

Фото: Getty Images

Сміливі модниці напевно віддадуть перевагу леопардовому принту, який має гарний вигляд на пальто вільного крою. Модель зі стриманішим, але не менш актуальним мотивом "гусячі лапки" стане ідеальним доповненням до вбрання в офісному стилі.

Ганна Гоголєва

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Що з чим носити
Наступна публікація