Бути в тренді: літні образи для офісу

Бути в тренді: літні образи для офісу

Фото: pixabay.com

Залишився лише місяць літа, і якщо ваші робочі будні в такому самому розпалі, як температура за вікном, ми підготували для вас кілька офісних образів, в яких ви будете почуватися комфортно, незважаючи на спеку.

Сукня з натуральної тканини

Стереотип про непридатність чорного кольору в літній сезон сміливо розвіює сукня з натуральної тканини з оборками. Завдяки крою і фасону її можна носити як з взуттям на підборах, так і з низьким ходом залежно від настрою і приводу. Стильний і лаконічний варіант буде доречний навіть на бізнес-зустрічі.

Вільні штани

Легкості строгого дрес-коду додадуть атласні штани в підлогу. Такий варіант краще комбінувати з укороченою білою сорочкою з бавовни і витонченими прикрасами. Поєднання контрастних текстур робить лук гармонійним, серед прихильниць цього прийому помічені fashion-інфлюенсери такі як Єва Чен і Алекса Чанг.

Шифонова блузка

Драпований шифон стане трендовим елементом у повсякденному луці. Волани на рукавах нагадують квіти гортензії, а нюдовий відтінок гармонійний з джинсом. Обирайте схоже вбрання, якщо на вечір заплановано побачення з коханою людиною або апероль з подругами.

Топ і шовкова спідниця

Для корпоративної вечірки віддайте перевагу спідниці довжини міді з акцентним принтом і топу з повітряними рукавами. Натуральні тканини дозволять почуватися комфортно за будь-якої погоди. Не забудьте про босоніжки на підборах, а в макіяжі буде доречний напівпрозорий блиск для губ.

Сукня на ґудзиках

Оливковий колір один з найбільш актуальних в сезоні, а фасон сукні на ґудзиках подовжує силует. Річ такого крою стане хорошою базою для експериментів з аксесуарами: внести яскраві колірні акценти можна за допомогою помаранчевих човників і сумки з елементами в тон взуття.

Стаття з добірки новин:
Мода сезона весна-лето 2017
Наступна публікація