Модна річ: як носити боді

Модна річ: як носити боді

Фото: Getty Images

Тепер уже всім відомо, що боді – щось більше ніж різновид нижньої білизни. Цей елемент гардеробу, який був дуже популярним у 80-ті роки, повернувся в моду кілька сезонів тому і входить до актуальних трендів. Наша інструкція допоможе розібратися в розмаїтті боді та вибрати підхожу модель залежно від статури.

Фото: Getty Images

Зовсім недавно боді можна було побачити тільки у відділах нижньої білизни, але тепер це самостійний елемент одягу, який є альтернативою топам і блузкам. Ця зручна річ поєднується з усім, без проблем пасує до повсякденних вбрань і навіть служить основою для вечірніх. Тенденція не пройшла повз уваги марок одягу, які пропонують широкий вибір боді. Всі моделі можна розділити на дві групи. Перша – боді, виготовлені з вільних матеріалів, таких як ліоцел, віскоза, бавовна і бавовняне джерсі (включаючи оригінальні моделі з ажурною в'язкою). Вони дуже комфортні, а також мають максимально жіночний і витончений вигляд. Друга група – боді зі щільних стретчевих тканин. Такі моделі підкреслюють вигини фігури і допомагають коригувати її недоліки.

Емілі Ратажковски / Фото: Getty Images

Деякі боді нагадують своїм кроєм футболки або сорочки, інші відрізняються глибоким декольте або вирізом на спині. Крім того, існують моделі, призібрані на плечах, прикрашені блискітками або принтами, а також вечірні варіанти, виготовлені з оксамиту або тканин з люрексом. Особливої згадки заслуговує нижня частина боді: безшовні трусики, часто вирізані лазером, абсолютно непомітні під будь-яким одягом, що не обмежують свободу рухів.

Особливості статури

Фото: Getty Images

Власниці маленьких грудей можуть сміливо дозволити собі боді з глибоким декольте або вирізом на спині. Але майте на увазі, що такі моделі слід носити без ліфчика. Варто приміряти на себе і оригінальні боді – з блискучих тканин, з лелітками або навіть напівпрозорі.

Фото: Getty Images

Модницям з великим бюстом можна порекомендувати боді з круглим або прямокутним вирізом. Краще за все вибрати модель із щільного стретчевого матеріалу, яка не тільки забезпечує оптимальну підтримку і комфорт, але й коригує фігуру.

Якщо ви бажаєте приховати зайві кілограми, ідеальний варіант – боді зі складками або драпіруванням. Воно повинно бути досить вузьким, але не обтислим, щоб згладити недоліки фігури.

Модні ідеї

Не менш важливе запитання – з чим носити боді? Якщо ви купили вільну модель (наприклад, зі складками), підберіть до неї вузькі речі, щоб силует мав гармонійний вигляд. Тут добре підійдуть джинси з обрізаними штанинами, штани з бавовняної тканини або шорти зі стрілками.

Класичне біле боді, навпаки, вдало поєднується з широкими елементами одягу. Як нижню частину вбрання можна вибрати плісовану спідницю, вільні шорти, просторі штани або джинси-кльош. Якщо ви хочете підкреслити вигини фігури, вдягніть зверху вузького боді джинси або штани з завищеною талією.

Ганна Гоголєва

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Що з чим носити
Наступна публікація