У США офіційно відкликали майже мільйон смартфонів Samsung Galaxy Note 7

У США офіційно відкликали майже мільйон смартфонів Samsung Galaxy Note 7

Фото: Reuters

Їх власники зможуть або обміняти свій смартфон.

Американське відомство із захисту прав споживачів офіційно відкликало смартфони Samsung Galaxy Note 7 через загрозу вибуху або займання його батарей.

Про це пише ВВС.Russian.

За словами глави відомства Еліота Кея, в США це торкнеться приблизно мільйона смартфонів.

Їх власники, як раніше обіцяв Samsung, зможуть або обміняти свій смартфон на такий же новий, або забрати гроші.

Як відомо, раніше Федеральне управління авіації США (FAA) попередило пасажирів про небезпеку використання смартфона Galaxy Note 7 на борту літаків через займання пристроїв під час зарядки.

Ряд австралійських авіакомпаній - Qantas Airways, Jetstar, Virgin Australia, Tiger Airways раніше пасажирам заборонили використовувати Galaxy Note 7 на борту через проблеми з акумуляторами смартфонів.

Після гучного скандалу, Samsung Electronics звернулася до власників Galaxy Note 7, закликавши їх не використовувати пристрої і принести їх в сервісний центр для заміни.

2 вересня вона оголосила про глобальне відкликання смартфонів Galaxy Note 7, які надійшли в продаж лише в серпні поточного року, через виявлені дефектів акумуляторів.

До моменту оголошення про відкликання Galaxy Note 7 компанія відвантажила близько 2,5 млн цих пристроїв, і оновлені смартфони, з новими акумуляторами, будуть доступні тільки 19 вересня.

Нагадаємо, у місті Сент Петерсберг штату Флорида загорівся позашляховик після того, як його власник залишив заряджати смартфон Samsung Galaxy Note 7 в авто.

Повʼязані теми:

Наступна публікація