У Японії роблять морозиво, яке не тане

Творці такого морозива виділили з полуниці поліфенол.

У Японії роблять морозиво, яке не тане упродовж п'яти хвилин за температури 28 градусів.

Про це йдеться у сюжеті "Сніданок з 1+1".

Зазначається, що творці такого морозива виділили з полуниці поліфенол - природній антиоксидант. Саме він допомагає десерту тримати форму.

Окрім того, морозиво, що не тане, продається і в Великій Британії . Його створив шеф-кухар Хестон Блюменталь, щоправда рецепт смаколика  тримається в таємниці. Відомо лише, що воно піддається температурній обробці, завдяки чому ванільний ріжок довгий час зберігає форму.

Нагадаємо, раніше німецькі вчені провели сенсаційне дослідження. Виявляється, найулюбленіший літній смаколик неабияк шкодить здоров'ю. Морозиво навіть може спричинити рак.

ВідеоЯк харчуються та що п'ють українці у спеку

Залиште свій коментар

Наступна публікація