Адвокати подаватимуть апеляцію на арешт Єфремова

Адвокати подаватимуть апеляцію на арешт Єфремова

Захист Єфремова оскаржить його арешт

Юрист вважає, що є всі підстави змінити запобіжний захід на домашній арешт.

Адвокати Олександра Єфремова збираються оскаржувати рішення Печерського суду про його арешт. І запевняють, що їхній підзахисний нікуди не тікатиме і може бути під домашнім арештом, ідеться в сюжеті нічного випуску ТСН.

"Я бачу альтернативу – домашній арешт можна було обрати. Оскільки в нього є місце проживання в місті Києві. Можна одягти електронний засіб контролю", - заявив адвокат підозрюваного Олександр Байдик.

Сам Єфремов своєї провини в організації голосування за "диктаторські закони" 16 січня минулого року не визнає. Він каже, що знає регламент роботу Верховної Ради, за яким вплинути на роботу рахункової комісії неможливо. І додає, що з'являвся би за всіма викликами до суду чи слідчих, тому тримати його під арештом не варто.

Суд вважав інакше, тому схвалив тримати політика під вартою до 14 квітня, а розмір застави визначити 3 тис. мінімальними зарплатами – це близько 3,6 млн гривень.

Таких грошей, скаржиться Єфремов, у нього зараз немає. Всі його кошти начебто були в банку, котрий тепер не працює, бо опинився на території самопроголошеної "ЛНР".

Як уже повідомлялося, Добкін і Бахтєєва не сказали, чи шукатимуть 3,6 млн гривень для застави за Єфремова.

Кореспондент ТСН Оксана Щербина

Єфремова можуть звільнити під заставу у понад три з половиною мільйони гривень

Єфремова можуть звільнити під заставу у понад три з половиною мільйони гривень

Повʼязані теми:

Наступна публікація