Герман обіцяла не зраджувати Януковичу

Герман обіцяла не зраджувати Януковичу

Герман вважає, що в Україні не вистачає незалежних видань / Фото: Прес-служба президента України

Радник президента побачила, як у ЗМІ реалізується проект з дискредитації Януковича.

Радник президента Ганна Герман заявляє, що в Україні реалізується потужний проект з дискредитації президента Віктора Януковича.

Коментуючи той факт, що в інформаційному просторі зараз багато критикують президента, Герман зазначила, що в Україні не вистачає "дійсно незалежних видань, які дотримуються високих стандартів журналістики, і які б думали про своє реноме, як це роблять респектабельні західні видання".

"Брак респектабельних видань в Україну призводить до однобокого погляду і стереотипності мислення", - вважає вона. На її думку, є люди, які фінансують саме такі підходи в журналістиці, що стосується, зокрема, образу президента.

"В Україні реалізується потужний технологічний проект з дискредитації президента. А ефективного проекту, який би був протидією, немає", - заявила Герман, зазначивши, що не має на це впливу.

Герман також зазначила, що після того, як вона перестала займатися в Адміністрації президента інформаційною політикою, у неї був вибір: піти чи залишитися.

"Піти легко. Але піти, особливо зараз - означає зрадити президенту. А я йому не зраджу. Це моя позиція. Мої принципи. Моє переконання, якщо хочете", - заявила Герман.

Читайте також:

Герман поклялася до кінця життя захищати квоти на українську музику

Герман не буде захищати звання Героя у Стуса й Івасюка

Герман закликала "просто вірити президентові" у виборі між ЄС та ЄврАзЕС

Герман: переляканий міністр краще, ніж звільнений

Повʼязані теми:

Наступна публікація