Гройсман озвучив Могеріні дату появи антикорупційного суду в Україні

Гройсман озвучив Могеріні дату появи антикорупційного суду в Україні

Фото: УНІАН

Орган почне працювати у 2018 році, обіцяє прем’єр.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман узяв участь у четвертому засіданні ради асоціації Україна-ЄС. Після цього він вийшов до преси разом із головним дипломатом Євросоюзу Федерікою Могеріні, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Керівник Кабміну заявив, що новостворений антикорупційний суд запрацює дуже скоро. "Та ініціатива, з якою вчора вийшов президент щодо швидкого внесення до парламенту нового закону про створення антикорупційного суду, вітається мною і урядом. Ми будемо усіляко підтримувати швидке прийняття цього рішення, щоби в Україні у 2018 році запрацював новий антикорупційний суд", - запевнив Гройман.

Могеріні похвалила українську владу за реформи, зокрема медичну та пенсійну, але закликала, незважаючи на складну ситуацію на сході, не зупинятися на шляху змін. Представник ЄС нагадала, що європейські партнери очікують ефективної роботи антикорупційних інститутів. "Боротьба з корупцією – це основа для всіх реформ. Багато було досягнуто, але все ще залишаються певні політичні умови в боротьбі з корупцією, які слід виконати. Я знаю, наскільки прем'єр-міністр є відданий цій меті", - зазначила верховний представниу Європейського союзу із закордонних справ.

На засіданні ради асоціації Україна-ЄС обговорювали боротьбу з корупцією в країні

На засіданні ради асоціації Україна-ЄС обговорювали боротьбу з корупцією в країні

Повʼязані теми:

Наступна публікація