Корбан збирається відсудити у Росії більше 20 млн доларів

Корбан збирається відсудити у Росії більше 20 млн доларів

Корбан розповів, навіщо йде в депутати

У стільки кандидат у депутати оцінив своє майно у анексованому Криму.

У недільному випуску програми "Патріот.UA з Наталею Якимович" на каналі 2+2 кандидат у депутати Верховної Ради за 205 мажоритарним округом, громадський діяч Геннадій Корбан назвав дату закінчення війни, озвучив суму втрачених власних коштів грошей з початку війни, і пояснив, чому "нові обличчя" у Верховній Раді нічого не змінюють.

Корбан втратив чимало власності від анексії Криму, однак "дарувати" її Росії не збирається.

"Особисту власність, яку націоналізували в Криму об'єктивно, можна оцінити у 20-30 мільйонів доларів. Так, як об'єкти нерухомості я їх втратив, але сподіваюся отримати компенсацію через Гаазький суд. Це я називаю відкладена продаж об'єктів Россії", - розповів Корбан.

Свої політичні амбіції підприємець пояснює тим, що новим урядом не задоволений і хоче побачити у владі політиків, які не стануть вести "кулуарні ігри".

"Я ділова людина, і я не буду гаяти час на різних комітетах і комісіях, на яких засідають народні депутати. Я знаю, чим займуся – потурбую цілий ряд чиновників, і подивлюся, чим вони займаються на практиці. Зараз я звичайна людина, громадський діяч, і мені потрібно трохи повноважень, щоб я міг підбадьорити наших бюрократів і чиновників", - говорить кандидат у депутати.

Повний випуск програми "Патріот.UA з Наталею Якимович" дивіться на сайті телеканалу "2+2"

Повʼязані теми:

Наступна публікація