Льовочкін назвав окупацію Донбасу "братовбивчою війною"

Льовочкін назвав окупацію Донбасу "братовбивчою війною"

Львочкін вважає конфілкт на Донбасі "громадянською війною" / Фото: УНІАН

Соратник Януковича пояснив своє ставлення до бойових дій на Сході України. 

Екс-глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін в інтерв'ю журналу "Фокус" заявив, що 95% від мілітаризованого угрупування на Донбасі – це українці.

Соратник Віктора Януковича процитував неназваного представника грузинської діаспори і в традиціях російської пропаганди назвав конфлікт на Донбасі "громадянською братовбивчою війною".

"Я читав слова одного з найбільш цитованих представників грузинської політичної діаспори, яка наразі допомагає українській владі. Він назвав це громадянською братовбивчої війною. Вона (така оцінка – Ред.) як мінімум дуже близька до правди. Оскільки з 45-тисячного мілітаризованого угруповання у Донбасі 95% - громадяни України", - висловив свою думку Льовочкін.

Нагадаємо, раніше Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження за фактом фінансування тероризму колишнім головою Адміністрації президента Віктора Януковича Сергієм Льовочкіним та олігархом Дмитром Фірташем.  У списку "санкційних" осіб, який українська влада подала до ЄС, нібито не було прізвища Львочкіна, тому обмежувальні заходи проти нього не застосовували. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація