На виборах мера Чернігова перемагає кандидат від БПП. Дані екзит-полу

На виборах мера Чернігова перемагає кандидат від БПП. Дані екзит-полу

На виборах мера Чернігова перемагає Владислав Атрошенко. / Фото: Reuters

Атрошенко набрав 57,5% голосів виборців.

У Чернігові у другому турі виборів міського голови перемагає кандидат від БПП "Солідарність", народний депутат Владислав Атрошенко.

Такі результати екзит-полу, проведеного Центром соціальних і маркетингових досліджень SOCIS, оприлюднені на прес-конференції.

За даними екзит-полу, Атрошенко набрав 57,5% голосів виборців, а кандидат від "Нашого краю", чинний міський голова Олександр Соколов отримав 37,7% підтримки чернігівців.

Також, за даними екзит-полу, 4,8% учасників голосування зіпсували бюлетені і не підтримали жодного з кандидатів. Всього на виході з дільниць, було опитано 2 037 виборців на 40 дільницях. Похибка дослідження становить 4%.

В ефірі ТСН.Тиждень озвучили результати власного екзит-полу каналу «1+1»

В ефірі ТСН.Тиждень озвучили результати власного екзит-полу каналу «1+1»

Водночас, за результатами екзит-полу, проведеного аналітичним центром "Соціомодус", у другому турі виборів міського голови Чернігова перемагає кандидат від "Нашого краю", чинний мер Соколов з результатом 52,7% голосів, Атрошенко має 47,3% голосів.

Зазначимо, загальнонаціональна явка виборців під час голосування у другому турі місцевих виборів станом склала 34%. Про це станом на 20:00, повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

Водночас 15 листопада, у день другого туру виборів міських голів, де призначено повторне голосування, Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) на замовлення ТСН провела незалежний екзит-пол

Другий тур виборів. Дані екзит-полів

Повʼязані теми:

Наступна публікація