"Народний фронт" викреслив Магеру з кандидатів у члени ЦВК - ЗМІ

"Народний фронт" викреслив Магеру з кандидатів у члени ЦВК - ЗМІ

У новому складі комісії не буде колишніх членів.

Фракція "Народного фронту" не буде подавати кандидатуру нинішнього члена Центральної виборчої комісії Андрія Магеру до складу нової комісії.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерело у фракції.

"Ми пристали на цю незрозумілу пропозицію, що старих людей в ЦВК не буде. Понабирають якихось хлопчиків-дівчаток, а досвідченого Магеру фактично скидують. Але фракція буде голосувати за новий склад", - сказав співрозмовник видання.

За його словами, замість Магери "Народний фронт" включив до списку Романа Гребу. Разом із тим, у кандидати в члени ЦВК залишилися екс-міністр Кабміну Ганна Онищенко та викладач Києво-Могилянської академії Леонтій Шепілов.

У "Народному фронті" також повідомили, що подання на нових членів ЦВК має з'явитися в парламенті в п'ятницю, але коли буде голосування наразі невідомо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко внесе до Верховної Ради подання на членів ЦВК вже цього тижня. У президента начебто не дуже хочуть бачити у складі ЦВК когось з чинних членів комісії – Магеру, Охендовського, Усенко-Чорну, бо ці люди займають там посади з часів Януковича.

Повʼязані теми:

Наступна публікація