Разумков прокоментував чутки про "розкол" в партії "Слуга народу"

Разумков прокоментував чутки про "розкол" в партії "Слуга народу"

Фото: УНІАН

Він переконує, що всі партійні суперечки не більше, ніж дискусія.

Перший номер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заперечив тенденції до розколу в його майбутній фракції.

Про це він розповів BBC Україна.

Разумков відреагував на чутки, які з'явилися після публічних суперечок між кількома новообраними депутатами "Слуги народу", зокрема Олександром Дубінським та Давидом Арахамією.

"Дивлячись на те, що говорять про "розкол" - це некоректно. Адже це партійна дискусія. Вона була раніше і вона є зараз. Дискусії не шкодять партії, не шкодять суспільству чи державі… Ми можемо проводити це в офісі, і навіть на ефірах. Це інший підхід до публічної політики", - пояснив Дмитро Разумков.

Нагадаємо, 21 травня президент України Володимир Зеленський підписав указ про розпуск Верховної Ради. За місяць - 20 червня - Конституційний суд України визнав розпуск парламенту законним

Позачергові вибори до Верховної Ради були призначені та відбулися в Україні 21 липня. За результатами опрацювання ЦВК 100% протоколів до парламенту нового скликання проходять п’ять партій: "Слуга народу" отримала 43,16% голосів, "Опозиційна платформа - За життя" - 13,05%, "Батьківщина" - 8,18%, "Європейська солідарність" - 8,10%, а "Голос" - 5,82%. Явка склала 49,8%. 

Під час тижневого навчання новообраних народних депутатів від партії "Слуга народу" в Трускавці паралельно активно обговорювали кадрові призначення в майбутньому парламенті. Зокрема, попередньо визначилися з кандидатурами на посади голови Верховної Ради та його заступників, голови фракції та його заступників, а також очільників парламентських комітетів.

Новообрані депутати від "Слуги народу" розподілили посади в майбутній Верховній Раді

Новообрані депутати від "Слуги народу" розподілили посади в майбутній Верховній Раді

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація