Родина Кушнарьова досі не вірить у випадковість його смерті

Родина Кушнарьова досі не вірить у випадковість його смерті

Родина й досі не вірить в офіційну версію загибелі Кушнарьова

Сьогодні минає шість років, як відомий політик загинув на полюванні.

Діти Євгена Кушнарьова не втрачають надії дізнатися таємниці вбивства свого батька. Один із найвпливовіших політиків-регіоналів і колишній голова Харківської області шість років тому загинув на полюванні. Дмитра Завального, який через необережність вистрелив у Кушнарьова, амністували, повідомляє "ТСН Особливе".

Сьогодні, у день смерті, вдова, донька, син Кушнарьова та нечисленні близькі друзі прийшли на кладовище за кілька годин до запланованого візиту очільників міста та області. Поклали квіти, і кілька хвилин постояли в тиші. Родина й досі не вірить в офіційну версію загибелі Кушнарьова. Але зізнається, що час лікує, а надто, коли риси батька та чоловіка передаються його нащадкам.

"Біль втрати вона звичайно трошки вщухає, але з'являється багато інших прекрасних і яскравих фарб, насамперед, це народження дітей і їх дорослішання на очах. І найголовніше – це знаходження рис, і зовнішніх і характеру, які ми вже знаходимо в своїх дітях. Вони схожі дуже на свого дідуся. Мені навіть дуже приємно, що старші діти, які його застали, з віком починають більше про нього згадувати", - розповіла дочка Тетяна Кушнарьова.

"Ми живемо в такий час, коли в нашій країні постійно щось змінюється, в тому числі і влада змінюється, і прокурори міняються. Я думаю, що рано чи пізно відбудуться якісь зміни, і з'являться люди, які будуть зацікавлені в тому, щоб дізнатися і відкрити для всіх правду того, що трапилося тоді, в тому лісі", - переконаний син політика Андрій Кушнарьов.

Діти Євгена Кушнарьова не втрачають надії дізнатися таємниці вбивства свого батька

Діти Євгена Кушнарьова не втрачають надії дізнатися таємниці вбивства свого батька

Повʼязані теми:

Наступна публікація