Силовики відрізали від забезпечення групи терористів на Донбасі - Тимчук

Силовики відрізали від забезпечення групи терористів на Донбасі - Тимчук

Військові оточили терористів і відрізали від засобів існування / Фото: Reuters

Кільце довкола бойовиків звужується.

Бійці АТО звузили кільце довкола Горлівки та Донецька і відрізали від забезпечення основні групи терористів на Луганщині та Донеччині.

Про це заявив керівник групи військово-політичних досліджень "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За його словами, бойовики відчайдушно намагаються опиратися українським військовим, однак силовики звужують кільце довкола них.

"В результаті успішних активних дій сил АТО основні угруповання терористів на території Луганської та Донецької областей відрізані від забезпечення. Ущільнене кільце навколо Горлівки та Донецька. Терористи здійснюють відчайдушний опір", - йдеться у повідомленні Тимчука у Facebook.

публикация Дмитрия Тымчука.

Окрім цього, бійцями АТО була розширена зона контролю неподалік донецького та луганського аеропортів. На цих об'єктах терористи ведуть обстріл позицій військових з "Градів" та мінометів, додав експерт.

Також бойовики обстріляли силовиків під Артемівськом та Предтечним на Донеччині.

Найскладнішою ситуація залишається у прикордонних районах неподалік Успенки, Маринівка, Дякове, а також у районі Донецька, Луганська, Попасної, Краснодона та Горлівки.

Нагадаємо, раніше Луценко заявляв, що у ході АТО стався переломний момент – терористів розділили на три групи та оточили їх.

Повʼязані теми:

Наступна публікація