Тимошенко визнала справжність відео, на якому вона тягає гантелі

Тимошенко визнала справжність відео, на якому вона тягає гантелі

Тимошенко набридло шоу "За склом" з собою в головній ролі

Екс-прем'єр каже, що відеоспостереження ведеться для додаткового психологічного тиску.

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко визнала справжність відео з її палати, що з'явилося 16 жовтня. Про це вона заявила у відкритому листі "громадянину Віктору Януковичу".

"Вчора, у пересувній в'язниці, в яку ви перетворили мою лікувальну палату, я побачила по всіх каналах вашого телебачення відеозапис мого тюремного побуту, знятого прихованими відеокамерами. Враховуючи крайню аморальність цього вашого вчинку, вирішила написати вам відкритого листа.

По-перше - я підтверджую достовірність цих матеріалів на 90% їх обсягу. Особливо в тій частині, яка стосується моїх занять лікувальною фізкультурою з лікарем-реабілітологом в кімнаті для медичних процедур", - говориться в листі.

Читайте також: Тимошенко розповіла, що її знімають голою під час процедур, в душі і туалеті

Також Тимошенко зазначила, що відеоспостереження ведеться виключно офіцерами-чоловіками.

"У спеціальній кімнаті біля моєї тюремної палати розміщені монітори цілодобового відеоспостереження за мною, яке здійснюють виключно чоловіки-офіцери, які працюють у колонії, чоловіки-офіцери, які працюють у прокуратурі - це покривають, чоловіки-офіцери, які працюють в СБУ - це технічно забезпечують. Це робиться демонстративно, відкрито, у мене на очах, очевидно, для додаткового психологічного тиску. На жаль, який президент, такі й офіцери, які його обслуговують. Ці відеозаписи щодня передаються вам в електронній формі", - говориться в листі.

"Ви не хотіли би спробувати помістити під цілодобове публічне відеоспостереження з прямою трансляцією в інтернеті вашу дружину Людмилу чи матір свою, якщо вона ще жива? Покажіть по своїх каналах телебачення, як вони живуть, як сплять, роздягаються, приймають душ або справляють потреби. Якщо у вас є такі екзотичні фантазії таємно стежити за приватним життям жінок за типом шоу "За склом", почніть з жінок своєї сім'ї.

Можливо, тоді ви зрозумієте грань між садизмом та моральністю, між ницістю та гідністю".

Читайте також: Тимошенко через "звіряче відеоспостереження" просить повернути її на нари

"Враховуючи, що я добре розумію, з ким маю справу, і повністю розумію ваш психологічний портрет, я вас ні в чому не звинувачую і навіть пробачаю. Ви такий, який є. І ніхто вас не зможе зробити іншим. Ніякий дарвінізм не зможе шакала перетворити на лева і навпаки", - резюмує Тимошенко.

Нагадаємо, Тимошенко подала дві заяви на адресу начальника Качанівської колонії і головного лікаря Центральної клінічної лікарні №5 Харкова, в яких просить перевести її в колонію і припинити лікування через постійне відеоспостереження.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація