ТОП-10 найяскравіших "яєчних атак" на українських політиків (відео)

ТОП-10 найяскравіших "яєчних атак" на українських політиків (відео)

Найлегендарнішою жертвою "яєчної розправи" став Янукович / Фото: Missionimpossible.com

Жертвами "яєчної люстрації" ставали представники різних політичних сил. 

ТСН.ua зібрав найяскравіші фото та відео "яєчної люстрації" – під "обстріли" потрапляли екс-президенти, мери, нардепи та сепаратисти.

Найсвіжіший випадок "яєчної атаки" стався сьогодні у Миколаєві. Жертвою народного гніву став регіонал Нестор Шуфрич. Активісти поцілили йому яйцем просто у лоба, а від удару депутат ледь не впав на землю. Від "яєчного дощу" йому довелося ховатися за спинами охоронців та парасольками.

Його колишній однопартієць Олег Царьов також потрапив під "яєчний вогонь". У квітні цього року активісти Автомайдану та ветерани Афганістану облили його зеленкою та закидали яйцями, а після цього ще й провели "коридором ганьби".

Царьова закидали яйцями та облили зеленкою / Фото: gbgalsgallery.com

Розлючений люд поцілив яйцями і в ще одного екс-регіонала – Сергія Тігіпка. В Одесі йому влаштували "теплий прийом". В середині квітня активісти перестріли його в одному з медіа-центрів, назвали його "путінською повією" і закидали яйцями.

Цьогорічна передвиборна президентська компанія була багата на "яєчні обстріли". На Дніпропетровщині яйцями закидали ще одного представника "Партії регіонів" Михайла Добкіна. Йому вдалося сховатися від народного гніву за парасольками, але це тільки заохотило активістів. Вони закидали яйцями решту регіоналів, яким не було чим прикритися.

Добкіна закидали яйцями у Павлограді

Добкіна закидали яйцями у Павлограді

Втім, під "яєчні атаки" потрапляли не лише регіонали. Минулого року у селі на Харківщині невідомі облили "кефірно-яєчним соусом" свободівця Ігоря Швайку. Після інциденту його одяг був вкритий білими та жовтими плямами.

Швайку облили кефіром і закидали яйцями / Фото: yuga.ru

Не обійшла лиха "яєчна доля" і мера Києва Віталія Кличка. У березні цього року в Харкові його атакували сепаратисти. Очільника Києва встигли прикрити парасольками, однак люди не зупинилися на цьому і кинули в авто Кличка пару петард. Мер Києва залишився неушкодженим, піротехніка в нього так і не влучила.

Проросійські активісти у Харкові не влучили у Кличка ані яйцями, ані петардами

Проросійські активісти у Харкові не влучили у Кличка ані яйцями, ані петардами

Днями біля будівлі Ірпінського міськсуду закидали яйцями скандального ректора-утікача Петра Мельника. Активісти чекали на нього з плакатами "Петрику, іди на відпочинок" і не пожаліли яєць, аби висловити своє ставлення до Мельника. 

"Люстрували яйцями" і одіозного радикала Олега Ляшка. Бійці АТО та волонтери міста запевняли, що поплічники нардепа вкрали "УАЗик" з міської лікарні. Кандидат у парламент від партії Ляшка Василь Сулима взяв машину на ремонт і обіцяв відвезти на фронт бійцям 72-ї бригади. Минуло два місяці, а автомобіля на передовій в очі не бачили. Військові звернулися за поясненнями до Ляшка, який обізвав їх "титушкам", "регіоналівською сволотою" та вимагав публічної розправи. Після цього в політика полетіли яйця.

Поплічники Олега Ляшка вкрали «УАЗик» з міської лікарні Фастова

Поплічники Олега Ляшка вкрали «УАЗик» з міської лікарні Фастова

Справжній "яєчний шквал" влаштували сепаратистам у Запоріжжі у квітні цього року. Спочатку між активістами місцевого Майдану та проросійськими симпатиками сталася бійка. Потім активісти оточили антимайданівців і з усіх боків закидали їх яйцями, пакетами з молоком та борошном.

Майданівці оточили сепаратистів і закидали їх борошном та яйцями / Фото: gbgalsgallery.com

Найяскравіший випадок з "яєчною атакою" стався з екс-президентом Віктором Януковичем. Ще 10 років тому у вересні 2004 року під час візиту утікача до Івана-Франківська студент поцілив яйцем у тодішнього кандидата в президенти. Янукович демонстративно впав на землю, а охоронці відтягли його до автобусу.

Нагадаємо, раніше ТСН.ua зібрав ТОП-5 викриттів, які зруйнували путінську пропаганду. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація