Успішні вибори "подарують" Україні асоціацію з ЄС

Успішні вибори "подарують" Україні асоціацію з ЄС

Фото: Голос России

Волошин висловив надію, що Євросоюз отримає додатковий стимул від вражених спостерігачів.

Волошин висловив надію, що Україна таки удостоїться асоціації з ЄС
Успішне проведення виборів у Верховну раду дає надію, що незабаром Україна і Євросоюз підпишуть двосторонню Угоду про асоціацію.

Таку думку висловив директор Департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин у понеділок, 29 жовтня, під час "круглого столу" з представниками міжнародних спостерігачів на виборах.

"Президент, уряд України і в першу чергу українські громадяни хочуть зближення та інтеграції з Європейським Союзом, підписання Угоди про асоціацію, яка, як ми сподіваємося, стане логічним кроком після успішного проведення виборів в Україні", - сказав дипломат.

Також він окремо підкреслив, що у спостереженні за парламентськими виборами брали участь представники національних парламентів європейських країн і Європейського парламенту.

"В остаточному підсумку ми сподіваємося, що вже скоро вам доведеться ратифікувати цю угоду (про асоціацію, - ред.), і ви, повертаючись з гарними враженнями з України, будете мати додатковий стимул підтримати відповідну ратифікацію після того, як ця угода буде підписана", - наголосив Волошин.

Повʼязані теми:

Наступна публікація