Коноплянка близький до переходу в "Тоттенхем Хотспур"

Коноплянка близький до переходу в "Тоттенхем Хотспур"

Коноплянка може перейти в "Тоттенхем Хотспур". / Фото: fcdnipro.ua

"Дніпро" продовжує вести переговори з президентом "шпор".

Євген Коноплянка все-таки може переїхати в чемпіонат Англії. Але не в Ліверпуль, а в - Лондон.

Власник дніпропетровського "Дніпра" Ігор Коломойський в ексклюзивному інтерв'ю "ПроФутболу" розповів про переговори щодо трансферу Жені і з "Ліверпулем", і з "Тоттенхем Хотспур". Причому зі "шпорами" - вони ще тривають.

"Я звичайно розумію, що великі клуби - "Ліверпуль" та інші, - звикли робити все в останній день. Але цього разу у них не вийшло. Тобто, це були технічні проблеми, і "Ліверпуль" з ними не впорався.

Але з іншого боку Коноплянка затребуваний гравець, і я думаю, що не буде жодних проблем з його працевлаштуванням в хорошому західному клубі.

Я готовий відпускати будь-якого футболіста, тому що ми не можемо ламати йому спортивну кар'єру, ламати долю. Нікого силою утримувати не будемо. Більше того, ми зацікавлені, щоб хороші гравці йшли в більш сильні чемпіонати і клуби, щоб підвищувати свій рівень і показати всім іншим, що "Дніпро" нікого не тримає і не створює "золоту клітку", - каже Ігор Валерійович.

"Ми з ним спілкувалися, знайшли повне взаєморозуміння. Звичайно, у нього було жаль - він піддався ажіотажу потрапити в "Ліверпуль", але, на жаль, так склалося, що технічно це було зробити неможливо.

Не хочу критикувати "Ліверпуль", але якщо б я був зацікавлений у футболісті, я б це зробив на тиждень-два раніше.

У мене є контакт з президентом "Тоттенхем Хотспур", я спілкуюся з ним, він також зацікавлений у Коноплянці. Ми знаходимося у стадії переговорів і, може бути, також близькі до підписання контракту, якщо Женя погодиться", - поділився бос "Дніпра".

Коломойський розповів про переговори по трансферу Коноплянки. / Фото: adme.ru
"Я б на його місці вибрав "Тоттенхем". Лондон, а не Ліверпуль. Футбол це 90 хвилин на полі, а матчі раз, максимум два, на тиждень. Решту часу треба ще десь жити. А Лондон для життя місто краще, ніж Ліверпуль.

А я з "Ліверпулем" не вів переговори. Я вів переговори з якимись представниками по телефону. 45 агентів. Вони там ділили незрозуміло що. Шкуру невбитого ведмедя.

Переговори з "Тоттенхемом" - це зовсім інший рівень, підхід. Заздалегідь, все по-дорослому. З розумінням інтересів гравця і клубу. "Тоттенхем" і "Ліверпуль" щодо трансферу Коноплянки - це, як раніше говорили, два світи, два різних способи життя. Хоча одна країна і одна Прем'єр-ліга", резюмував Коломойський.

Нагадаємо, епопея із трансфером Коноплянки в "Ліверпуль" підірвала не лише український Інтернет, але і британський. До останньої хвилини трансферного вікна всі чекали офіційної інформації від клубів.

Однак, вона так і не з'явилася. Пізніше в "Дніпрі" пояснили провал переходу Жені тим, що "Ліверпуль" не встиг перерахувати гроші за покупку гравця.

Тим часом з'явилася інформація, що "Ліверпуль" спробує підписати футболіста влітку.

Коломойський - про трансфер Коноплянки

Коломойський - про трансфер Коноплянки

Повʼязані теми:

Наступна публікація