Названо найціннішого гравця баскетбольної Суперліги у лютому

Названо найціннішого гравця баскетбольної Суперліги у лютому

bcdnipro.com

Олександр Мішула переміг в опитуванні.

Вперше найціннішим гравцем місяця у поточному сезоні баскетбольної Суперліги став захисник "Дніпра" і збірної України Олександр Мішула.

Протягом лютого у голосуваннях тренерів команд Суперліги часто фігурували Брендон Янг ("Черкаські Мавпи"), Станіслав Тимофеєнко і  Мішула (обидва "Дніпро"), Телджон Кромер і Делван Грем (обидва "Політехнік"), а також Сергія Павлова із "Хіміка".

Зрештою у тренерському опитуванні утворилося двовладдя: однакову кількість разів у збірних туру називали Кромера і Павлова, а одразу за ними розташувалися обидва гравці Дніпра.

Щодо голосування вболівальників, то тут одноосібним лідером став Кіндал Хілл, який випередив із невеликим відривом тих таки Мішулу і Кромера.

Оцiнка експертів також багато в чому співпала із думкою вболівальників і тренерів. З тією лиш різницею, що тут першим було визначено Мішулу, другим Павлова і третім Хілла.

У підсумку найціннішим баскетболістом Суперліги у лютому став Мішула, який набрав 7 балів.

Ігрові показники гравця склали:  15,5 очок, 4,2 передачі, 2 перехоплення у середньому за гру із коефіцієнтом ефективності 12,8. Що не менш важливо, команда Мішули здобула 5 перемог у 6 іграх, поступившись лише 1 разу у Харкові місцевому "Політехніку".

Друге місце поділили Сергій Павлов і Телджон Кромер, третім став Кіндал Хілл.

Повʼязані теми:

Наступна публікація