"Реал" "горів" 0:2, але врятувався від ганьби у матчі з "Брюгге"

"Реал" "горів" 0:2, але врятувався від ганьби у матчі з "Брюгге"

Фото: Associated Press

Мадридський клуб створив камбек у другому таймі.

Мадридський "Реал" в рамках 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів розписав нічию з бельгійським "Брюгге" - 2:2.

Поєдинок на "Сантьяго Бернабеу" склався для "вершкових" дуже непросто. Після першого тайму "Королівський клуб" програвав бельгійцям з рахунком 0:2. Нападник гостей Денніс Бонавентуре, який колись виступав за луганську "Зорю", зробив дубль, забивши голи на 9-й і 39-й хвилині зустрічі. В обох епізодах провалився захист господарів, залишивши свого воротаря Тібо Куртуа абсолютно безпомічним.

У перерві Зінедін Зідан пішов на радикальне рішення та замінив бельгійського голкіпера на Альфонса Ареоля.

У другому таймі мадридці швидко відквитали один м’яч - на 55-й хвилині після навісу у виконанні Каріма Бензема головою точно пробив Серхіо Рамос.

Була підозра, що капітан "вершкових" у моменті з голом перебував у положенні поза грою, однак після підказки відеоасистентів головний арбітр матчу Георгій Кабаков все ж зарахував забитий м'яч.

Бельгійці тривалий час зберігали перевагу в рахунку, але не зуміли протриматися до кінця. На 84-й хвилині капітан "Брюгге" Руд Вормер отримав другу жовту карту і залишив свою команду в меншості. "Реал" скористався більшістю і вже за дві хвилини Каземіро зрівняв рахунок після передачі Тоні Крооса.

Таким чином, мадридцям вдалося врятуватися від другої поразки в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів - після двох турів у команди Зінедіна Зідана одне очко. "Брюгге" завдяки нічийному результату з двома балами в активі посідає друге місце в групі А.

В іншому матчі цього квартету ПСЖ на виїзді грає з турецьким "Галатасараєм". Поєдинок розпочався о 22:00.

Раніше розповідалося, як фанати у Twitter покепкували з провальної гри "Реала" у першому таймі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація