82-річна польська акторка перетворилась на затребувану брендами модель

82-річна польська акторка перетворилась на затребувану брендами модель

82-річна польська акторка перетворилась на затребувану брендами модель

Хелена Норович вийшла на подіум на дев'ятому десятку.

Польська акторка Хелена Норович вперше у житті вийшла на подіум на пенсії і тепер не сходить з обкладинок модного глянцю, йдеться у сюжеті ТСН.12:00.

Модель сідає на шпагат і доводить, що зморшки і сивина – це красиво. Фотосесії, мейкапи та дефіле - усе це в житті пані Хелени з'явилося, коли їй було 80.

За лаштунками рідного театру вона орієнтується як удома. Тут пані Хелена 45 років без перерви гримувалася і чекала виходу на сцену.

"Директори кілька разів мінялися, а я залишалася попри ці зміни. Але врешті директор розвів руками і сказав, що молодь чекає, а ви своє відпрацювали, то може на пенсію підете?", - розповідає Норович.

Така акторська доля, змирилася пані Хелена, і вжилася в нову роль – пенсіонерки.

Польська акторка Хелена Норович розпочала модельну кар'єру на пенсії

Польська акторка Хелена Норович розпочала модельну кар'єру на пенсії

"Сиділа собі в лісі, копирсалася в землі і не думала навіть, що мені можуть щось запропонувати. Але якось зіграла у фільмі і подруга розмістила моє фото в Інтернеті. Його побачили дизайнери і запропонували знятися у фотосесії. Я так здивувалася!" – каже акторка.

Тепер вона одна з обличь дорогого польського бренда. Також пані Хелена рекламує одяг і парфуми, прикрашає обкладинки глянців і вражає своєю гнучкістю, яку часто просять продемонструвати журналісти.

Більшість колег-моделей годяться їй в онучки. Пані Хелена для молодих – приклад того, що зморшки і сивина не закривають дорогу на подіуми та у модні журнали.

"Те, що здається загальноприйнятим, що тільки вік вирішує, що зараз можна, а потім ні – виявляється, що можна завжди, якщо хотіти, тільки треба хотіти", - впевнена Норович.

Нині пані Хелена не тільки модель. Вона знову повернулася туди, куди, як їй казали, шлях для неї закритий, бо вже застара. Хелена Норович знову на сцені аж двох варшавських театрів.

Кореспондент ТСН Маргарита Ситник

Повʼязані теми:

Наступна публікація