Бик убив відомого іспанського матадора

Бик убив відомого іспанського матадора

Іван Фандино / Фото: Reuters

Іван Фандино працював тореадором останні 12 років.

Відомий іспанський матадор Іван Фандино помер від поранення, яке завдав йому бик під час кориди. Про це у неділю, 18 червня, повідомило агентство AFP із посиланням на власні джерела.

Трагедія сталася напередодні на фестивалі на південному заході Франції, в місті Мон-де-Марсан. Фандино, який вже 12 років працює матадором, під час бою випадково зачепився за власний плащ. Відразу після цього бик наніс йому удар у тулуб. Закривавленого матадора відразу ж віднесли до карети швидкої допомоги. Але Фандино помер дорогою в лікарню, повідомляє AFP.

У машині у нього двічі зупинялося серце і лікарі нічим не змогли йому допомогти. Офіційно про смерть 36-річного Фандино поки не повідомляється. Однак одразу кілька джерел в медичних колах підтвердили AFP цю інформацію.

У Мадриді скасували кориду

У Мадриді скасували кориду

Фандино став другим за рік матадором, який гине під час кориди. У липні 2016 в Іспанії бик убив 29-літнього Віктора Барріо. За місяць до цього загинув 64-річний мексиканський матадор Ель Пан'я.

Корида, незважаючи на протести захисників тварин, залишається дуже популярною в Іспанії. Щорічно тільки в цій країні проходить приблизно 1 800 боїв.

Повʼязані теми:

Наступна публікація