Маккейн переконаний, що Трамп має вибачитися перед американцями

Маккейн переконаний, що Трамп має вибачитися перед американцями

Фото: Reuters

Він нагадав про ту кількість сенсаційних повідомлень, які нещодавно з'явилися у пресі про Трампа.

Сенатор-республіканець Джон Маккейн вважає "тривожною" тенденцією появу нових скандалів навколо розслідування зв'язків кампанії Трампа з росіянами.

Про це інформує CNN.

Сенатор порівняв появу нових компрометувальних про президента новин зі стоніжкою, яка щоразу губить свій черевик, відволікаючи увагу від основних подій. Сенатор також зазначив, що поважає право колишнього радника Трампа Майкла Флінна захистити себе п'ятою поправкою у відповідь на виклик до Сенату.

 

Наприкінці Маккейн дав кілька порад Трампу, нагадавши справу "Вотергейта", а також розслідування "Іран-контрас", коли президент Рональд Рейган проявив розкаяння. "Розкажи про все і, якщо необхідно, попроси вибачення. Американці вміють прощати", - резюмував Маккейн.

Нагадаємо, що раніше очільник комітету американського Сенату з питань Збройних сил Джон Маккейн заявив, що вважає, що напружена ситуація довкола КНДР може стати справжнім тестом для президента США Дональда Трампа.

За словами Маккейна, артилерія КНДР здатна досягнути Сеула, але США не можуть знищити її раніше. Сенатор наголосив, що ситуація є складною і може стати першим випробуванням для нинішнього американського лідера. 

Джон Маккейн засудив зустріч Трампа з міністром МЗС Росії

Джон Маккейн засудив зустріч Трампа з міністром МЗС Росії

Повʼязані теми:

Наступна публікація