На Багамах екстрено приземлився пасажирський літак

На Багамах екстрено приземлився пасажирський літак

Фото: Twitter.com/P0sitiveChange

Лайнер приземлився на Багамах без передньої стійки шасі.

Пасажирський літак американського лоукостера JetBlue здійснив аварійну посадку в аеропорту столиці Багамських островів Нассау без передньої стійки шасі, яка не випустилася. 

На борту рейсу, що прямував з Вашингтона, перебувало 93 пасажири і чотири члени екіпажу. Екіпаж повідомив наземним службам про несправность передньої стійки шасі до приземлення. В аеропорту літак зустрічали служби порятунку.

Сама посадка пройшла успішно, ніхто з пасажирів і членів екіпажу не постраждав. Модель лайнера не називається, проте авіапарк лоукостера складається виключно з літаків сімейства Airbus A320.

Нагадаємо, що в ніч на суботу у російському місті Ростов-на-Дону розбився пасажирський Boeing 737-800, на борту якого було 62 людини - 55 пасажирів, у тому числі чотири дитини, а також сім членів екіпажу. Всі вони загинули. Серед пасажирів смертельного Воеіпд було вісім українців (в тому числі 5-річна дитина).

За попередніми версіями ймовірною причиною катастрофи називали і погані метеоумови. При цьому, в російському Мінтрансі, крім погодних умов, можливими причинами падіння літака називають помилку пілотів.

Тим часом, в Ростов вже прибуло близько 600 осіб – родичів загиблих в авіакатастрофі.

Джерела в оперативному штабі з ліквідації наслідків аварії заявляють, що родичам загиблих буде виплачено компенсацію. Зараз вирішується питання про її розмір.

Слід зауважити, що родичі восьми загиблих в авіакатастрофі в Ростові українців зв'язалися з консульством нашої країни в цьому місті. Всі вони живуть на Донбасі є уродженцями Луганщини і Донеччини.

В літаку були в основному молоді люди у віці до 35 років. Найстаршій загиблої українці було 68.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація