Слідчі в Європі та США затримали 900 педофілів

Слідчі в Європі та США затримали 900 педофілів

Фото: pixabay.com

Затримані спілкувалися на закритому інтернет-форумі, члени якого обмінювалися дитячими порноматеріалами.

Слідчі з країн Європи і США затримали сотні підозрюваних педофілів, ідентифікувавши при цьому в Інтернеті майже 300 жертв затриманих.

Про це повідомляє повідомляє DW.

Розслідування триває вже більше двох років і ще не завершене. Серед фігурантів справи також кілька десятків виробників дитячої порнографії. Загалом затримано близько 900 осіб.

Затримані спілкувалися на закритому інтернет-форумі, члени якого обмінювалися дитячими порноматеріалами. При цьому форум перебував у так званій Darknet - прихованій мережі, підключення якої можливе тільки через довірених учасників. Фахівці ФБР встановили хакерське програмне забезпечення, щоб отримати доступ до сайту і серверів мережі Playpen.

В результаті поліцейським вдалося дістатися до відвідувачів сайту та отримати доступ до їх комп'ютерів. Слідчі проникли більш ніж у тисячу комп'ютерів, ідентифікувавши їх користувачів.

Нагадаємо, Орджонікідзевський районній суд Маріуполя за клопотанням прокуратури заарештував 45-річного педофіла, який напав у під'їзді на 11-річну дівчинку. Як зазначається, зловмисник зґвалтував дитину 19 квітня, а через деякий час його затримали співробітники поліції.

У Запоріжжі впіймали єпископа-педофіла, який шукав розваг в Україні

У Запоріжжі впіймали єпископа-педофіла, який шукав розваг в Україні

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблема педофілії
Наступна публікація